Humanitarno putopisna tribina – Preko Alpa do Nordkappa by Hrvoje Jurić


Hrvoje nam je nedavno gostovao u Čakovcu i ispričao kako je teklo putovanje do Nordkappa. Nakon povratka u Hrvatsku njegov put još uvijek nije završio stoga vas pozivamo na humanitarno putopisnu tribinu u Zagreb.

Hrvoje Jurić vozio je bicikl do Nordkappa, a sve kako bi pomogao ljepšem spolu u borbi protiv raka dojke. Ovim putem vas sve pozivamo na humanitarno putopisnu tribinu u kino Europa, Zagreb s početkom od 19 sati.

U suradnji sa STA putovanja Zagreb, Hrvoje ovom tribinom pomaže projektu Darujmo ružičasti život. Svi posjetitelji moći će pomoći ovom projektu, a time i sudjelovati u nagradnoj igri. Na ulazu će se moći kupiti kupon ulaznice po simboličnoj cijeni od 10 kuna i na taj način sudjelovati u nagradnoj igri Tucan travela koji poklanja putovanje za dvije osobe, osam dana u Tajlandu, Vijetnamu i Kambodži, a sav novac koji se prikupi Hrvoje će donirati projektu Darujmo ružičasti život.
Hrvoje će nam pričati o svom putovanju, saznat ćemo što će biti sa Mrc’nom, kakve veze ima Afrika sa Hrvojem i naravno pomoći ćemo djevojkama, ženama, mamama, bakama… Stoga, vidimo se u Zagrebu!

Hrvoje Juric