Humanitarni rad za djecu Hrvatske i Afrike


Udruga “Kolajna ljubavi” u suradnji s Boksačkim klubom Sv.Mihael 26.9.2020 u 18h organizira manifestaciju “Humanitarni rad za djecu Hrvatske i Afrike” sa svrhom  prikupljanja sredstva za kupnju kreveta za djecu iz Sirotišta sv.Ante u Tanzaniji. Manifestacija će se održati u  boksačkoj dvorani na adresi Jazbina 150, Zagreb.

Volonteri udruge će održati predavanje o volontiranju i humanitarnom radu s djecom bez roditeljske skrbi. Kolajnini volonteri rado odlaze u domove i Sirotište sv.Ante pomoći djeci u njihovim svakodnevnim školskim i dnevnim obavezama, no i kako bi barem djelomično iskusili njihovu svakodnevicu i život u domu. Djeca nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a prvotna misao o „pomaganju drugima“ redovito postane recipročna: „došao sam pomoći, a oni su pomogli meni.“ U sklopu predavanja čuti ćete o projektima koje udruga “Kolajna ljubavi” provodi za vraćanje osmijeha na lice najmlađima kako u Hrvatskoj tako i u dalekoj Africi. 

Manifestacija će bit popraćena  izložbom fotografija i afričkih rukotvorina koje ćete moći nabaviti uz simboličnu donaciju. Ulaz je slobodan.