Hrvoje Jurić: “Marijanov put” – promocija i druženje u Čakovcu


Hrvoje Jurić i Putoholičari vas pozivaju na promociju knjige i druženje u Čakovec!

Hrvoje Jurić ima samo 27 godina, a iza sebe ima 5500 biciklističkih kilometara po Europi i sprema se na još. Hrvoje je prošle godine napravio turu po Europi na biciklu i o tome je napisao putopisni roman „Marijanov put“.

„Zbirka je to ljudskih priča s prošlogodišnjih putovanja, koje sam sastavio u cjelinu, s elementima i putopisa i romana. A Marijan je… Marijan je protagonist, fiktivni lik kojeg već dugo provlačim u svojem pisanju.“, kaže Hrvoje.

Knjiga je nedavno izašla, a promocije su u punom tijeku pa nam Hrvoje stiže i u Čakovec. Druženje će se održati u srijedu 22. svibnja 2013. s početkom u 19 sati u caffe baru Littera u Čakovcu. Hrvoje će tom prigodom prezentirati i multimedijalni sadržaj spomenutog putovanja kao i najaviti njegovo novo humanitarno putovanje Vrbica-Nordkapp 2013. Naime, početkom lipnja sprema se na petomjesečno putovanje od 6000 kilometara na daleki sjever Europe do Nordkappa, naravno na biciklu. Putovanje će biti humanitarnog karaktera jer se Hrvoje uključio u projekt „Darujmo ružičasti život“ za nabavu aparata za jednokratno zračenje osoba oboljelih od raka dojke.

Ovim putem pozivamo sve zaljubljenike u putovanja, biciklizam i avanturu da dođu u srijedu u Čakovec na druženje sa Hrvojem. Vidimo se!

Hrvoje Juric