HomeExchange – zamjenom doma do destinacija snova


Zamišljate se kako sjedite ispod palme na dalekoj pješćanoj plaži s koktelom u ruci, u romantičnoj šetnji Parizom ili pak u vožnji gondolom po kanalima Venecije? Zvuči primamljivo, a evo i kako možete boraviti na tim destinacijama i to besplatno.

U svijetu postoji portal preko kojeg sebi možete osigurati besplatan smještaj u preko 150 zemalja diljem svijeta s ponudom od 50.000 nekretnina za zamjenu. Taj portal zove se www.homeexchange.com.

HomeExchangeHomeExchangeHomeExchange.com ja najveći portal za zamjenu na svijetu. Možete se zamijeniti kada, s kime i gdje vi to želite.Zamjenu dogovarate na vikend, tjedan, mjesec ili dulje, sve je stvar dogovora. Zamjena može i ne mora biti u isto vrijeme. Možete zamijeniti recimo ljeto za zimu, vikend za tjedan ili dulje, sve je stvar dogovora. Slobodni ste birati ljude koji su vama slični i koje ćete prije toga dobro upoznati: putem maila, preko FB-a ili Skypea. I prije nego što dogovorite zamjenu već ćete se dobro sprijateljiti.

U ponudi ima svega! Od jednostavnih, malih stanova u predgrađu do luksuznih stanova u svjetskim metropolama. Među 50.000 nekretnina svatko pronađe zamjenu za sebe. Ljudima je važnije kakvi ste vi kao osoba od toga kakve vam je veličine vaša spavaća soba. Neovisno o tome kakve je veličine vaš stan, vi šaljete upite prema svima onima čija vam se ponuda sviđa, bilo lokacijom, bilo uređenjem ili profilom vlasnika.

HomeExchangeHrvatska je poželjna destinacija. Tisuće ljudi želi doći u Hrvatsku, ali nemaju gdje. Trenutno postoji 250 ponuda iz Hrvatske, a svaki od njih tjedno dobija na desetke ponuda za razmjenu. HomeExchange.com također ima i domenu na hrvatskom jeziku www.homeexchange.com/hr za sve one koji radije koriste hrvatski jezik, a sve ono što postavite na hrvatskoj domeni vidljivo je na svim ostalim stranicama unutar HomeExchange.com mreže.

Predstavnica HomeExchangea za Hrvatsku, gđa.Rujana Ljubić, priča iz vlastitog iskustva koliko je, kada i s kime se zamijenila preko HomeExchange i to zamjenom svoje kuće na Hvaru.

HomeExchange HomeExchange

“Moja prva zamjena bila je u Francuskoj u Provansi,2011.godine.Proveli smo fantastičnih 2 tjedna zamjene u kući s prekrasnim pogledom i bazenom. Te godine nisam ni sanjala da ću provesti nezaboravno ljeto baš u takvoj vili jer moja kuća na Hvaru nije te kategorije, nije blizu mora, nema bazen, niti pogled na more, ali svidjeli smo se vlasnicima kuće i pristali su na zamjenu.

HomeExchangeOvo je samo primjer kako doista ne morate imati nekretninu ranga 4 ili 5 zvjezdica da biste boravili na super mjestu u genijalnoj kući ili stanu. Sve je stvar vaše otvorenosti i koliko ste se potrudili oko svoga oglasa, koliko ste uredili svoj profil i koliko ste opisa dali. I to je to!

Nakon Francuske, slijedila je zamjena u Švicarskoj, ljeti i zimi, više puta u Austriji, također i česte zamjene unutar Hrvatske kao i zamjenu za egzotični Barbados. Iza zamjene i besplatnog smještaja koji se ne može usporediti s klasičnim smještajem, svaki put ostvarena su divna prijateljstva i odlični kontakti za cijeli život. Hrvatska ima veliki potencijal i savjetujem svima da otvore vrata svoga doma za destinacije snova.”

HomeExchangeDa biste i vi krenuli sa zamjenom, potrebno se učlaniti u HomeExchange.com. Kada uplatite članarinu, vaš je oglas spreman za uređivanje kao i vaš profil. Stavljate slike nekretnine, opisujete ju i predstavljate sebe drugim članovima u vašem profilu. Broj zamjena za vas je neograničen, a svu komunikaciju o zamjeni dogovarate putem maila. Ukoliko se ne zamijenite unutar godine dana, za vas je druga godina besplatna. Ubrzo ćete nakon aktivacije vašeg oglasa, dobivati upite diljem svijeta, a također slobodni ste slati upite prema onim stanovima i kućama gdje vi želite. Bitno je biti aktivan, pregledavati pristiglu poštu i sigurno ćete se zamijeniti.

Učlaniti se možete direktno ovdje.

Na raspolaganju je također i LIVE CHAT dostupan od 00-24 za sva pitanja o zamjeni.

HomeExchange