HomeExchange – TOP 5 razloga za razmjenu u 2016.godini


HomeExchange.com je najveći svjetski portal za zamjenu nekretnina na svijetu.Na ovom portalu možete mijenjati svoju kuću, stan, vikendicu ili apartman i besplatno se smjestiti u nekoj od 65.000 nekretnina u svijetu. Dosad je ostvareno preko milijun zamjena, a evo i 5 razloga zašto biste se i vi mogli odlučiti na ovaj novogodišnji potez.

  1. Jeftiniji odmor i dodatna komocija

Što biste radije odabrali: tipičnu hotelsku sobu u koju se treba smjestiti cijela vaša obitelj tzv.”family room” ili smještaj u odvojenim sobama za svako dijete, s velikim dnevnim boravkom, kuhinjom, 2 kupaonice i s biciklima u garaži koje možete koristiti besplatno? Upravo razmjenom možete dobiti ovu komocije na vašem odmoru. Razmjena vam omogućava da uživate sa svojom obitelji ili prijateljima i da se zamijenite s kime, kada i gdje vi to želite što uključuje male i velike stanove i  obiteljske kuće i vile diljem svijeta.

homeechange1

  1. Sve popularniji način smještaja u svijetu

Koncept zamjene postaje sve popularan u svijetu u sklopu ekonomije dijeljenja. Prvo se trend pojavio u Americi još 90-tih, zatim u Europi, a sada je sve više i više članova u Kini, Japanu, Tajlandu, Brazilu, Čileu i Južnoafričkoj Republici. Najbrži rast događa se u Australiji i Novom Zelandu.Povjerenje članova osnova je koncepta zamjene pa ne čudi da je upravo HomeExchange.com nedavno proglašen najboljom stranicom za rezervaciju smještaja na svijetu od strane uglednog američkog časopisa USA TODAY.

homeechange2

  1. Od malog stana do luksuzne vile

U zamjenu možete ponuditi sve one objekte u kojima se može prespavati. Od kamp kućice, jedrilice do stana u kojem živite. Sve dolazi u obzir i nema nikakve kategorizacije nekretnine ili dodatnih uvjeta koje treba zadovoljiti. To može biti mali skroman stan u predgrađu, vaša obiteljska vikendica na moru, kućica u planini, apartman na otoku ili pak luksuzan Penthouse.  Neki članovi nude u zamjenu svoje vile koje izgledaju impresivno kao što je to ova kuća u JAR-i koja se zove “Sandcastle” na slici niže.

homeechange3

  1. Sve u skladu sa zakonom

S obzirom da nema financijskih transakcija među članovima koji se mijenjaju ne postoji porez na zamjenu. Dok ste u nečijoj kući vi nećete platiti za smještaj već ste vi pozvani da u njemu boravite besplatno, bez ikakave naknade. Ukoliko iznajmljujete svoju nekretninu za vrijeme ljetnih mjeseci, možete dogovarati zamjenu u predsezoni ili podsezoni, u kasno proljeće ili ranu jesen i na taj način profitirati od svoje nekretnine. U prosjeku su vikendice u Hrvatskoj prazne većinu godine osim u ljetnih mjeseci, a dogovaranjem zamjene netko se i brine za vašu kuću, zalijeva vaše cvijeće, brine o vrtu pa je vaša kuća “živa” i ostatak godine.

homeechange4

Stan u New Yorku

  1. Povjerenje i prijateljstvo za cijeli život

Profili članova na portalu provjeravaju se shodno uplatama članstva i kartičnim plaćanjem, a komunikacija se odvija preko sigurnosnog servera homeexchange.com. Prije same zamjene upoznati ćete se s ljudima s kojima se mijenjate, prvo putem maila, a kasnije i preko društvenih mreža, Skype poziva i vrlo brzo ćete prijeći na “ti”. Imati ćete osjećaj kao da se znate godinama i sigurno ćete se sresti možda čak i odete na neku zamjenu zajedno.

homeechange5

HomeExchange.com je osnovan 1992.u Kaliforniji. Biznis je pokrenuo, Amerikanac, Ed Kushins. Preuzeo je ideju klasičnog

Time Sharinga i doradio ju kao opciju kratkoročnih zamjena, a danas je zamjena odličan primjere sve popularnije ekonomije dijeljenja. 2015.godine, 65.000 članova ostvarilo je preko 130.000 zamjena.

Čitatelji uglednog časopis USA TODAY odabrali su u studenom 2015. HomeExchange kao “najbolji portal za rezervaciju smještaja u svijetu”.

Također nudimo vam popust na članstvo pa tako umjesto 600kn platite 450kn – za popust se javite na –  rujana@homeexchange.com

Također pročitajte – HomeExchange – zamjenom doma do destinacija snova

 Za više informacija:

Rujana Lukač

PR HomeExchange.com Hrvatska

rujana@homeexchange.com

Mob: 091 333 222 4