Uzmi gotovinski kredit i odputuj!


 

Svakodnevnica vam je postala siva i sumorna, a dani su vam gotovo preslikano isti? Osjećate li stres na poslu? Muče li vas različite brige, kako profesionalne tako i privatne? Osjećate da vam je potrebna promjena klime i okruženja? Želite vidjeti nešto novo, upoznati nekog novog i osjetiti dašak drugačije kulture? Želite napokon na dugo očekivano i planirano putovanje koje ste odlagali toliko puta, a opet ne možete ili ne želite previše opteretiti osobni budžet? Ako ste pozitivno odgovorili na ovo, Addiko gotovinski krediti su pravo rješenje za vas!

Već danas možete podnijeti online zahtjev za gotovinski kredit u tri laka i jednostavna koraka, spremiti putovnicu i ispuniti svoje snove!

Brzi gotovinski kredit za vaše omiljeno putovanje

Jeste li maštali da se okušate preko oceana i osjetite jedinstvenu i neponovljivu atmosferu nekog od američkih megalopolisa koji su nevjerovatan spoj ljudi i kultura sa svih meridijana? Ili vas pak više uzbuđuju nepoznanice i misterije amazonskih prašuma, drevnih civilizacija dobro sakrivenih u planinskim vjencima i vrela južnoamerikanska krv? Možda ste ipak više zainteresirani za posjetu koljevci civilizacije i čovječanstva, i ponovno povezivanje s nekim primarnim i davno izgubljenim osjećanjima u srcu afričkog kontitenta? Orijent je uzbudljiv u bilo koje doba godine, a klokani, koale i ostala jedinstvena stvorenja iz Zemlje dole ispod možda čekaju upravo vas? Ili vas možda jednostavno samo zanima lagana šetnja kroz neku od europskih metropola.

Ove i mnoge druge vaše pustolovne snove možete nikada lakše i brže ostvariti kada su vam u ponudi veoma primamljivi Addiko gotovinski krediti!

Najpopularniji gotovinski krediti

Jedna od glavnih prednosti Addiko gotovinskih kredita je da su oni namijenjeni klijentima svih banaka, a da se na odobrenje ne čeka više od pola sata. Podignite kredit brzo i jednostavno te omogućite svojim financijama zalet koji im je potreban. Sada možete napokon ispuniti svoje snove o dalekim putovanjima i razbijanju svakodnevne monotonije, kroz nikada primamljivije ponude gotovinskih kredita.

Addiko Blic Plus kredit za veći iznos

Ako se odlučite za Addiko Blic Plus kredit, dostupan za postojeće i nove klijente, dobijate mogućnost ostvarivanja niže kamatne stope uz prebacivanja trenutnih primanja u Addiko banku. Također, ovaj kredit možete dobiti kako u HRK tako i u EUR, u iznosu do 260.000 HRK, odnosno 35.000 EUR.

Addiko Blic kredit za manji iznos

S druge strane, ako želite nešto manji gotovinski kredit, za vas je bolja opcija Addiko Blic kredit, koji je također na raspolaganju kako postojećim klijentima Addiko banke, tako i novim klijentima. Kod ovog kredita nije potrebno prebaciti primanja u banku ako iz nekog razloga to ne želite. Ovaj Blic kredit se također izdaje u HRK i EUR, u vrijednosti do 76.000 HRK, odnosno do 10.000 EUR. Kao dodatna pogodnost kod ovog gotovinskog kredita je da zahtjev možete poslati putem Addiko Virtualne poslovnice. To vam daje mogućnost da kroz samo tri jednostavna koraka unosa podataka iz osobne iskaznice, videoidentifikacije i elektroničkog potpisa, podnesete zahtjev za gotovinski kredit iz udobnosti svog doma!