GoOpti – najpouzdaniji prijevozi do zračnih luka


Pitanje koje se pojavi  na početku svakog putovanja zrakoplovom je kako doći do zračne luke? Vožnja vlastitim automobilom na prvi pogled izgleda kao najudobniji izbor, ali prilično brzo otkrijemo da nije i najekonomičniji. Troškovi goriva, cestarina te prije svega parkirne pristojbe u zračnoj luci, mogu nas ozbiljno pogoditi po džepu.

Najpouzdaniju alternativu automobilu sada predstavlja digitalna platforma GoOpti, koja nudi povoljne i udobne prijevoze do obližnjih zračnih luka. Zahvaljujući inteligentnoj tehnologiji koja optimizira sjedala u vozilu, GoOpti putnicima nudi povoljnu cijenu i visoku razinu udobnosti, fleksibilnosti i pouzdanosti.

Zašto do zračne luke s GoOptijem

  • Povoljna cijena – što prije rezervirate, to povoljnije putujete

Zahvaljujući inteligentnoj tehnologiji, možete si osigurati super povoljnu cijenu ukoliko rezervirate unaprijed. Ukoliko još niste putovali s GoOptijem možete iskoristiti popust od 5 EUR pri vašem prvom prijevozu. Popust iskoristite OVDJE!

Prijevoz Zagreb – Venecija od 148 HRK

Prijevoz Zagreb – Treviso od 163 HRK

Prijevoz Zagreb – Ljubljana od 67 HRK

Prijevoz Zagreb – Trst od 141 HRK

Prijevoz Pula – Venecija od 148 HRK

Prijevoz Pula – Treviso od 148 HRK

Prijevoz Pula – Ljubljana od 119 HRK

Prijevoz Pula – Trst od 148 HRK

Prijevoz Pula – Zagreb od 193 HRK

Prijevoz Rijeka – Venecija od 103 HRK

Prijevoz Rijeka – Treviso od 103 HRK

Prijevoz Rijeka – Ljubljana od 103 HRK

Prijevoz Rijeka – Trst od 103 HRK

  • Ukrcaj na kućnoj adresi
    S GoOptijem imate mogućnost putovati bez brige, direktno od vlastitog doma.
  • Sat polaska birate sami, prijevozi dostupni 24/7
    Ukoliko morate biti u zračnoj luci u ranim jutarnjim ili kasnim večernjim satima, možete biti sasvim mirni. GoOpti se s lakoćom prilagođava vašem rasporedu. Prijevozi se vrše sve dane u godini, 24 sata na dan, a sat polaska birate sami.
  • Pouzdanost – ukoliko zakasnite na let, GoOpti vam kupuje novu zrakoplovnu kartu!

Ukoliko se na cesti dogodi neka nepredvidljiva situacija zbog koje zakasnite na vaš let, GoOpti je jedini koji će vam kupiti novu zrakoplovnu kartu (paket Bez brige)! Uz to, GoOpti operativni centar 24 sata na dan u godini budno nadzire stanje na cestama optimalno prilagođavaći  prijevoze te u primjeru zastoja, vozače odmah preusmjerava na sporedne ceste.

  • Profesionalni vozači, visoki standardi kvalitete
    Profesionalni vozači te visoki standardi kvalitete i sigurnosti putnicima pružaju ugodno iskustvo.

GoOpti u Hrvatskoj Zagreb i Istru povezuje s zračnim lukama Ljubljana, Trst, Treviso i Venecija. U sedam godina od osnivanja se je s GoOptijem vozilo više od milijun putnika, a mjesečno bilježi više od 29.000 putnika.  Stupanj njihovog zadovoljstva s prijevozima iznosi čak 92%.

Provjeri GoOpti prijevoze –> OVDJE