Flixbus uvodi 2 linije dnevno iz Zagreba za Budimpeštu


FlixBus odgovara na potražnju putnika za top destinacijama: od 30. rujna frekventnije linije prema Budimpešti

Najbrže rastući mobilni europski start-up FlixBus, jača mrežu linija prema jednoj od top destinacija iz Hrvatske. Prateći kretanje FlixBus putnika u posljednja tri mjeseca, gradovi Budimpešta, München, Beč i Ljubljana pokazale su se kao top destinacije putnika iz Hrvatske. Od 30. rujna do Budimpešte će se tako moći putovati 2x dnevno, dok putnici do Ljubljane već sada mogu birati između 6 polazaka dnevno, a do Münchena između 5 polazaka dnevno. Za putovanje u Beč pak mogu birati između 3 polaska dnevno. Iz ovih glavnih FlixBus čvorišta putnici mogu nastaviti svoje putovanje u najudaljenije europske gradove. Besplatan wi-fi, besplatna prtljaga, utičnica, više prostora između sjedala i besplatna promjena ili otkaz rezervacije do 15 minuta prije polaska, dodatna su vrijednost i izbor za putnika.

Uz dva polaska dnevno za Budimpeštu, putnicima je omogućen i veći izbor niskotarifnih letova iz Budimpešte za bilo koju destinaciju u svijetu.

˝Tijekom posljednja 3 mjeseca pratili smo želje putnika. Vrlo brzo smo primijetili kojim gradovima gravitiraju i evo već odgovaramo na njihove želje. Želimo im ponuditi mogućnost da biraju. Pametno i zeleno putovanje uz najbolji omjer usluge i cijene.˝ – izjavio je Dean Čebohin, direktor razvoja poslovanja za CEE regiju.

Do kraja godine, u pripremi su nove direktne međunarodne veze prema Europi.

Karte u jednom smjeru iz Zagreba za Budimpeštu mogu se kupiti već od 17€. Možete ih rezervirati OVDJE

Red Vožnje:

Zagreb–> Budimpešta
1. 07:00 – 12:00
2. 15:30 – 20:30
Budimpešta–> Zagreb
1. 07:00 – 12:00
2. 15:30 – 20:30

Brzorastući start-up FlixBus nastavlja jačati mrežu linija

Otkako je autobusni operater i start-up FlixBus ušao u Hrvatsku te otvorio regionalno sjedište u Zagrebu, doživljaj putovanja autobusom više nije isti, što je dokazalo i 100.000 putnika prevezenih od početka poslovanja FlixBusa u Hrvatskoj. Do sada su svi dijelovi Hrvatske povezani zelenim bojama s najvećim poslovnim, kulturnim i zabavnim centrima direktno kao što su München, Beč, Budimpešta, Frankfurt, Milano, Torino, Rim, Ljubljana i druga glavna čvorišta. Do kraja godine očekuju se nove direktne međunarodne veze.