FlixBus – Od danas svakodnevno do Praga, Brna, Maribora i Graza


FlixBus otvara sezonu i širi zelenu mrežu linija: Od danas, 6. travnja svakodnevno do Praga, Brna, Maribora i Graza

Najbrže rastući europski start-up FlixBus, pokreće novi val direktnih međunarodnih linija do najljepših destinacija u Europi. Putnicima su od danas, 6. travnja dostupne svakodnevne linije iz Zagreba, Crikvenice i Splita prema Sloveniji, Austriji, Italiji, Njemačkoj i Češkoj.

˝Od kada smo ušli u Hrvatsku prošle godine u lipnju, naš je cilj u zelenu mrežu spojiti što više destinacija iz Hrvatske sa što više destinacija diljem Europe. Time nastojimo omogućiti našim putnicima jednostavan pristup europskim gradovima, ponuditi im udobnost i doživljaj putovanja u našim zelenim autobusima po povoljnim cijenama, ali i olakšati dolazak turista u Hrvatsku.˝ – izjavila je Petra Milanović, voditeljica odnosa s javnošću za FlixBus CEE South.

Proljetna putovanja iz Zagreba, Crikvenice i Splita

 Za početak proljetnih putovanja od 6. travnja moći će se putovati svakodnevno iz Zagreba prema Znojmu, Jihlavi i Pragu, prema Mariboru i Grazu te prema Beču i Brnu s Pragom kao krajnjom destinacijom. Svakodnevnim polascima iz Splita, Trogira, Šibenika, Pirovca i Zadra moći ćete putovati do Ljubljane i Münchena, dok se iz Crikvenice može putovati do Trsta, Udina i Münchena. Osim toga, povećala se i frekvencija polazaka iz Zagreba prema Ljubljani i Münchenu na 5x dnevno. Karte su u prodaji i dostupne na www.FlixBus.hr te putem mobilne aplikacije i na prodajnim mjestima diljem Hrvatske.

˝Prateći kretanja i želje putnika, prepoznali smo visoku potražnju za direktnim vezama prema susjednim državama s češćim polascima, ali i za nešto udaljenijim atraktivnim gradovima poput Praga. Nadolazeći topliji dani upravo su pravo vrijeme za širenje naše zelene mreže.˝ – dodala je Milanović

Najbrže rastući start-up jača mrežu linija: zeleno i pametno putovanje za svačiji džep

 Otkako je autobusni operater i start-up FlixBus ušao u Hrvatsku te otvorio regionalno sjedište u Zagrebu, doživljaj putovanja autobusom više nije isti. Do sada su svi dijelovi Hrvatske povezani zelenim bojama s najvećim poslovnim, kulturnim i zabavnim centrima direktno kao što su München, Beč, Budimpešta, Frankfurt, Milano, Torino, Rim, Ljubljana, Prag i druga glavna čvorišta. U sljedeća 2 mjeseca otvorit će se brojne međunarodne linije iz cijele Hrvatske, ali i ući na nova tržišta u susjedne zemlje.

Na globalnoj razini, FlixBus sa 120.000 veza u 1.000 destinacija i 20 zemalja osigurava bezbrižna putovanja za gotovo do sada preveženih 60 milijuna putnika, a Hrvatska je dio toga.

Besplatan wi-fi, besplatna prtljaga, utičnica, više prostora između sjedala i mogućnost promjene ili otkaz rezervacije do 15 minuta prije polaska, dodatna su vrijednost i izbor za putnika.