Eurowings objavio novu liniju prema Mauricijusu


Ostvarnje sna o tropskim plažama: od svibnja 2016. godine Eurowings će jednom tjedno letjeti za otočnu državu Mauricijus. Novi atraktivni letovi mogu se rezervirati već prije lansiranja nove ponude s interkontinentalnim letovima.

Danas je u Kölnu objavljena nova linija iz zračne luke Köln/Bonn za međunarodnu zračnu luku Grand Port (Mauricijus) koja bi mogla biti zanimljivia pošto postoji linija Köln/Bonn – Zagreb

Zapanjujuće plaže, fantastične ronilačke lokacije, i neokaljana priroda čine otočnu državu Mauricijus u jugozapadnom Indijskom oceanu jednim od azijskih odredišta iz snova. Počevši od Svibnja sljedeće godine, prema Mauricijusu će se moći povoljno i komforno letjeti s tvrtkom Eurowings iz Kölna/Bonna, a letovi se mogu rezervirati već danas.

Od 5. svibnja sljedeće godine, Eurowings će u ponudi imati jedan tjedni let prema otočnoj državi. Zrakoplov za interkontinentalne letove Airbus A330 će letjeti svakog četvrtka u 17:05 iz Kölna/Bonna za međunarodnu zračnu luku Grand Port u koju će stići sljedeći dan u 06:55 prema lokalnom vremenu. Povratni let za Njemačku je u 08:35 prema lokalnom vremenu, a planirani dolazak u Köln je u 18:25 u petak.

Ponuda tvrtke Eurowings kontinuirano raste što svjedoči i spomenuta nova destinacija. Interkontinentalni letovi polaze iz Kölna/Bonna, a ta zračna luka je mnogobrojnim letovima izvrsno povezana s drugim zračnim lukama u Njemačkoj i Europi – npr. Berlin/Tegel, Hamburg, Zagreb i Split.

Eurowings će započeti sa svojim interkontinentalnim letovima u nadolazećim tjednima s dva zrakoplova A330-220 s polazištem iz Kölna/Bonna. Nova ponuda za zimski plan letenja zrakoplovne tvrtke Eurowings uključuje šest interkontinentalnih letova prema popularnim odredištima kao što su Bangkok i Phuket na Tajlandu (dva puta tjedno u oba slučaja), Dubai (tri puta tjedno), Varadera, Kuba (dva puta tjedno), Puerto Plata (subotama) i Punta Cana u Dominikanskoj Republici (tri puta tjedno). Letovi za Mauricijus su dio proširene ponude za nadolazeći ljetni plan letenja.

Letovi se mogu rezervirati putem interneta na www.eurowings.com ili www.germanwings.com te pozivom na 0601 90195*