Emiratesovih 40 jedinstvenih kulinarskih kreacija za Valentinovo


Emirates nadolazećeg Valentinova svojim putnicima želi osigurati nezaboravno iskustvo putovanja. Zrakoplovna kompanija pripremila je 40 jedinstvenih tematskih deserata i poslastica koje će se posluživati na letovima te u lounge-salonima diljem 6 kontinenata.

Emiratesovi kuhari osmislili su slastice za Dan zaljubljenih koje će biti poslužene u većini lounge-salona širom svijeta, a putnicima će biti dostupne od 13. do 15. veljače.

Osvježena kulinarska ponuda uključuje pregršt deserata pa će tako primjerice u loungeu u Hamburgu biti poslužen kolač panna cotta od naranče i đumbira, u loungeu u Cape Townu bit će poslužen biskvit u obliku srca sa svježim jagodama i šlagom, a jagode prelivene čokoladom i kokosom servirat će se u salonima diljem SAD-a.

Sedam Emiratesovih lounge-salona u Dubaiju putnicima prve i poslovne klase također će nuditi cjelokupnu ponudu za Valentinovo. Putnici će u razdoblju od 13. do 15. veljače moći uživati u posebnoj poslastici obogaćenoj notama pjenušca Moet & Chandon Rosé Impérial, velikom izboru kolača i deserata poput torte od maline te kolača i sladoleda red velvet. U ponudi će se također naći i specijalni okusi kave s potpisom Coffee Planet.

Kako bi se upotpunila regionalno inspirirana ponuda, jelovnici na letu bit će začinjeni prstohvatom romantike. Na sam Dan zaljubljenih Emirates će na dužim letovima posluživati specijalan izbor deserata diljem svoje mreže pa će tako putnici u prvoj i poslovnoj klasi moći kušati voćnu tortu u obliku srca. U loungevima u zrakoplovima tipa A380 posluživat će se raznovrsna pića te sočne jagode prelivene tamnom i bijelom čokoladom. Košare s grickalicama u prvoj klasi bit će nadopunjene delicijama brenda Lakrids.

Putnici će u romantično raspoloženje ući uz Emiratesov nagrađivani sustav za zabavu na letu koji podrazumijeva više od 4.500 kanala među kojima će se naći i izbor romantičnih komedija i klasika. Emiratesovi putnici mogu kreirati svoj osobni popis pjesama, filmova i TV serija putem aplikacije te ga prije samog putovanja sinkronizirati na svojim sjedalima u avionu.

Emirates se pobrinuo i za one koji su u potrazi za darovima za svoje voljene. Službena Emiratesova trgovina u ponudi ima posebne ženske pidžame inspirirane Danom zaljubljenih te ostale proizvode iz kolekcije poput majica i šalica dostupne na www.emirates.store