EasyJet uvodi još jednu liniju za Rijeku! Berlin


Nakon najave povratka u Rijeku nakon čak 15 godina te uspostave redovne linije između Londona (Gatwick) i Rijeke, EasyJet sada nudi i drugu liniju iz riječke zračne luke. Radi se o sezonskoj redovnoj liniji prema Berlinu!

Piše: croatianaviation

Nakon najave ponovnog dolaska u Rijeku te uvođenja redovne linije iz Londona, britanski EasyJet u ponudi sada ima i drugu liniju prema Kvarneru u predstojećoj ljetnoj sezoni!

Naime, od 28. lipnja ove godine EasyJet će uvesti redovnu direktnu liniju između Rijeke i Berlina koja će u prometu biti dva puta tjedno, svakog utorka i subote, s polaskom iz Rijeke prema glavnom gradu Njemačke u večernjim satima.

Na navedenoj su liniji najavljeni zrakoplovi tipa Airbus A320 koji u floti ovog poznatog prijevoznika imaju kapacitet do 180 putnika u putničkoj kabini. Za razliku od linije za London koja je najavljena do kraja ljetnog reda letenja, linija za Berlin trebala bi biti u prometu do 03. rujna.

Eurowings ovime dobiva konkurenciju s obzirom na to da već prometuje u sezoni na liniji između Berlina i Rijeke, a ovu liniju bira i veći broj zagrebačkih putnika koji iz Zagreba nemaju direktnu aviovezu s Berlinom.

Čestitke upravi riječke zračne luke i TZ Kvarnera na još jednoj odličnoj najavi. Rijeka bi, sudeći prema trenutnim najavama, trebala biti pozitivno iznenađenje nadolazeće ljetne sezone!

I prije najave letova EasyJeta iz Londona i Berlina, Rijeka je već imala porast od 100 tisuća sjedala u odnosu na ljetni red letenja prošle godine.