Direktne linije iz Zagreba za Prag i Berlin


FlixBus pokreće još 2 direktne linije do kraja godine! Uz Innsbruck i Basel, direktno iz Zagreba do Praga i Berlina

Najbrže rastući mobilni europski start-up FlixBus, nastavlja širiti zelenu mrežu međunarodnih autobusnih linija. Tako od 15.12. putnici iz Zagreba mogu stići direktno do Praga za već od 32€ ili do Berlina za već od 59,90€. Tijekom blagdanskih i novogodišnjih praznika do ovih će se gradova moći 4 – 7x tjedno, dok će se početkom sljedeće godine broj polazaka čak i povećati.

Uz nedavnu najavu otvaranja direktne linije do Innsbrucka, Züricha i Basela, također od 15.12., FlixBus povezuje sve više europskih destinacija po prihvatljivim cijenama. Umrežavanje sve više hrvatskih gradova sa sve više europskih destinacija rezultat su redovitih slušanja želja putnika i njihovih kretanja tijekom godine, posebno tijekom božićnih i novogodišnjih praznika.

Nove međunarodne linije

Od 15.12. dostupna je direktna linija Zagreb – Beč – Znojmo – Jihlava – Prag, za već od 32€ te linija Zagreb – Beč – Prag – Dresden – Berlin  za već od 59,90 €. Prag i Berlin biti će dostupni 4 – 7x tjedno, dok će se broj polazaka povećati početkom sljedeće godine. Isto tako od 15. 12. dostupna je i svakodnevna linija Zagreb – Ljubljana – Innsbruck – Zürich – Basel za već od 27€ do Innsbrucka.

Uz nove međunarodne linije putnicima su dostupna neka od najljepših adventskih i božićnih metropola kao i destinacije za nadolazeće zimske praznike. Na linijama za Prag i Berlin možete zastati i u Beču kao jednoj od najljepših božićnih i novogodišnjih metropola.

Karte su dostupne već sada na www.FlixBus.hr, putem besplatne mobilne aplikacije te na prodajnim mjestima FlixBusa. Više informacija može se saznati i putem korisničke službe na 01 8000 380 ili putem FlixBus Facebook stranice.