Dao otkaz. Kupio kombi i sad putuje po svijetu…


Kombijem po svijetu, ali ne bilo kakvim!

Svatko od nas ima san. Ok, gotovo svatko od nas. No rijetko tko ima san živjeti u kombiju i proputovati svijet. Ovaj drugi dio sna – proputovati svijet – želimo svi, no malo tko od nas može se time i pohvaliti.

Mike Hudson imao je pravo ovakav san. On je u rujnu 2013. godine dao otkaz (sigurni smo da nije baš toliko volio svoj posao), i prodao je sve što je imao, ne bi li kupio i renovirao mali kombi koji će mu kasnije poslužiti za provođenje svojeg plana. Od ušteđevine na radu na platformi na e-bayu je kupio dotrajao i ne baš reprezentativan kombi, zasukao rukave i za par mjeseci sa dva prijatelja već uživao na francuskoj obali.

vandog2

Nije imao detaljno razrađen plan ni ideju, no znao je da ga, ako uspije u svom naumu, čeka život prepun avantura. I tako je i bilo…

Mike je tako danas na svom proputovanju po svijetu, a putem njegovog bloga vandogtraveller.com možete pratiti njegova putovanja i avanture, od korisnih savjeta kako se pripremiti na ovakav pothvat, pa do savjeta kako izgraditi vlastitu putujuću kuću!

Uživajte u galeriji s njegovog sjajnog bloga i facebook stranice!

van dog

Izvor: punkufer.hr

Foto: Vandog Traveller