DANI STAROČEŠKOG PIVA 21 i 22.08 – DARUVAR


Vikend koji je pred nama, donosi poslasticu za sve ljubitelje vrhunskog piva i dobre zabave. Ne propustite peto izdanje Dana Staročeškog piva, ovog petka (21.08.) i subote (21.08.)

Ovogodišnje izdanje Dana Staročeškog piva, održava se ovog vikenda 21. i 22. 08., i kao i do sada garantira dva dana uživanja u pivu po promotivnim cijenama, gastronomiji i odličnom glazbenom programu.

I ove godine Dani piva održat će se u dvorištu Pivovare Daruvar. Nakon otvorenja u petak 21.08., nastupit će Jasmin Stavros, dok će u subotu 22.08., koncert održati Maja Šuput. Voditelj programa već tradicionalno bit će Domagoj Jakopović – Ribafish, a ulaz na sve koncerte i prateća događanja je besplatan.

Uz nezaobilazni glazbeni dio manifestacije, čiji su dio, proteklih godina redovno bile najveće zvijezde domaće glazbene scene, kao što su Neno Belan, Dražen Zečić, Marjan Ban, Zvonko Bogdan, između ostalih, ove godine, Dani piva imaju još jedan popratni program, koji će sasvim sigurno privući strastvene pivoljubce.

Naime, u subotu (22.08.) prijepodne, na daruvarskom glavnom trgu, održat će se Beer Session 5th Element & Craft Friends, na kojem će se uz sjajnu seriju specijalnih piva Daruvarske pivovare – 5th Element, predstaviti još 9 malih pivovara iz Hrvatske, Slovenije i Češke.

Dani piva 2015., koji se svake godine održavaju u organizaciji Pivovare Daruvar i ove će godine zasigurno privući veliki broj ljudi, kako iz Daruvara i okolice, tako i onih koji će upravo zbog ovog događaja posjetiti jedan od najljepših gradova Hrvatske, te uživati i u drugi turističkim sadržajima koje Daruvar nudi. Uz najavu ponovo toplog i sunčanog vremena za vikend koji je pred nama, nema boljeg poziva za zabavu ili izlet, od odlaska na pete Dane Staročeškog piva.

Untitled1