Čekajući Avion


Iako se po vremenu ne bi baš reklo, novogodišnji praznici su nam svakim danom sve bliže. Mnogi se odlučuju da slobodne dane oko 31. prosinca provedu baš u inozemstvu. Iako su takva putovanja obično puna lijepih uspomena I trenutaka, sam odlazak tamo vam može zadati po koju glavobolju.

Naime, tijekom praznika, aerodromi su puni i gužve ima svuda. Dešava se da zbog vremena I sami avioni često kasne, pa se transit od 2 sata može pretvoriti u čitavu vječnost. Međutim, nema potrebe da paničite, Putoholičari su vam pripremili tri načina kako da se super zabavite već na početku svog putovanja. Pa da krenemo.
Počnimo od samog aerodroma. U zavisnosti da li ste na većem ili manjem aerodromu, svakako će te naići na duty free prodavnicu. Pored toga, veći aerodromu obično imaju I raznovrsne restorane, gdje možete probati hranu iz različitih dijelova svijeta. Aerodromi u Dubaiju I Dohi imaju I zone za odmaranje, ako vam je do malo relaksacije I sna. Tu su I masaže I kozmetički tretmani, koji iako skuplji, vam mogu uštedjeti dosta vremena,s obzirom da čekanja u redu gotovo I da nema.
Ako morate ostati na svom gate-u, telefon u ruke i virtualna zabava može da počne. Igrice kao sto su The Room Series ili Lifeline: Whiteout, vam mogu pružiti pravi nalet adrenalina, pa će vam I vrijeme na aerodromu proći začas. Ako niste baš raspoloženi za ovakvu vrstu zabave, već bi ste nešto malo tradicionalnije, remi, solitaire ili pak online casino igre vas mogu oraspoložiti. Mi smo krenuli s pokerom I ostali tu dobrih nekoliko sata, čekajući let za Bali.
I za kraj ćemo vas ostaviti s dobrim starim asocijacijama. Asocijacije su promjenile po koje pravilo tijekom zadnjih godina I prerasle u jednu od najkompetitivnijih društvenih igara. Igra se s najmanje dva para, svako napiše po 10 pojmova, stavite ih u omanju kutiju i igra može da počne. Svaki par ima po 60 sekundi da pogodi izvučeni pojam, mjeri se vrijeme I bilježe rezultati. Igra ima tri kruga. U prvom se pojam objašnjava riječima, u drugom samo jednom riječju I u trećem pantomimom. Pokušajte da zapamtite što više pojmova u prva dva kruga jer će vam to znanje trebati u trećem.
Do sada vam je avion sigurno već stigao, želimo vam sretan put i puno sreće u otkrivanju divnih predjela planete zemlje.