Beograd – city break destinacija za svačiji ukus i džep


Na samo tri sata vožnje od Zagreba nalazi se balkanski Las Vegas! Provedite nezaboravan vikend u Beogradu!

Beograd, glavni grad ”komšijske” nam zemlje budi u nama različite asocijacije. Ipak, bez obzira na dnevno-politička događanja i pomalo zategnute diplomatske odnose između Hrvatske i Srbije, Beograd u većini nas najčešće izaziva pozitivne reakcije. To je najdominantnije među mlađim populacijama građana koje nisu pretjerano opterećene burnom prošlošću dviju zemalja.

Balkanski Las Vegas, kako kolokvijalno nazivaju ovaj grad, najčešće je sinonim lude, ponekad i razuzdane zabave u beogradskim klubovima i splavovima, a posebna mjesta za uživanje nedvojbeno su i različiti restorani, kafići i klubovi smješteni na beogradskim rijekama i jezeru Ada Ciganlija. Upravo je najpoznatiji turistički vodič „Lonely Planet“ svojevremeno glavni grad Srbije postavio na prvo mjesto liste 10 najuzbudljivijih svjetskih gradova za noćni život. Osim ludog provoda, Beograd svojim posjetiteljima pruža i raznovrstan kulturni sadržaj. Brojni muzeji, različite manifestacije i povijesne lokacije omogućavaju vam da na jednom mjestu zavirite u burnu prošlost grada koji se već gotovo 2.500 godina nalazi na raskrižju vremena.

Ono što je za nas Hrvate najvažnije, Beograd se nalazi na samo tri sata vožnje od Zagreba. Također, svakako valja istaknuti kako je posjet ovom gradu financijski izrazito isplativ, ponajviše ako na vrijeme pronađete i odaberete prikladan smještaj. Naime, Beograd obiluje luksuznim hotelima, ali za većinu nas oni predstavljaju veliki, usudili bi se reći, čak i bespotreban trošak. Zato, umjesto da potrošite stotine eura na smještaj u nekom šablonskom hotelu, toplo preporučamo iznajmljivanje jednog od brojnih apartmana gdje se po cijeni već od 25 eura dnevno možete udobno smjestiti i ostatak vremena posvetiti trošenju ušteđenog novca na bezgraničnu zabavu i vrhunske gastronomske užitke ovog zaista velikog grada.

Prilikom odabira smještaja savjetujemo vam da posjetite portal noviapartmani.com, jedan od vodećih specijaliziranih portala za iznajmljivanje stanova na dan, koji u svojoj ponudi ima više od 200 smještajnih jedinica različite veličine i cjenovnog raspona. Svi objekti nalaze se na fantastičnim lokacijama i opremljeni su s ciljem pružanja udobnosti svojim gostima, nerijetko veću nego u hotelima, a pri tom za samo dio njihove cijene. Ono što ovaj portal izdvaja od sličnih jest velika posvećenost i beskompromisnost prilikom selekcije apartmana koji se nalaze u njihovoj ponudi te izrazito ljubazni i susretljivi operateri koji će svakom gostu pružiti prijateljski savjet i uputiti ih na najinteresantnije lokacije u gradu. Portal također pruža i informacije o povijesti Beograda, zanimljivim mjestima i lokacijama koje jednostavno morate posjetiti te nadolazećim zanimljivim događanjima u gradu. Ono što ovaj portal pozicionira kao lidera na tržištu jest posebno razvijen segment luksuznih apartmana koji svojim gostima pružaju ugođaj privatnog spa centra. Tako gosti s neznatno većim budžetom, koji osim uživanja u čarima Beograda žele prilikom ovog putovanja revitalizirati svoj duh i tijelo te provesti opuštajuće trenutke u sauni, hidromasažnim kadama i drugim blagodatima koje obično pružaju samo kvalitetni spa centri, imaju jedinstvenu mogućnost da preko ovog portala i rubrike „Apartmani s djakuzijem“ odaberu svoj “privatni” spa centar i u njemu uživaju skriveni od drugih, što predstavlja luksuz koji često ne mogu ponuditi ni renomirani hoteli.

Imajući u vidu da su pred nama lijepi proljetni i ljetni dani, a koji ujedno predstavljaju idealno vreme za obilazak Beograda, prije polaska posjetite portal noviapartmani.com, odaberite smještaj sukladno svom ukusu i budžetu te se upustite u beogradsku avanturu koju ćete pamtiti cijeli svoj život.

Kontakti:     https://noviapartmani.com      contact@noviapartmani.com      +381 66 126 126