Beer Fest u Garden Mallu!


Za sve pivoljupce prvi hrvatski sajam craft piva i pivara

 

Voda, kvasac, ječam i hmelj četiri su sastojka za proizvodnju jednog od najdražih opuštajućih pića – PIVE! A znate li koji su sastojci dobre zabave!? Odgovor uključuje Garden Mall, dva dana, dva koncerta, izlagače domaćih piva i brdo dobre atmosfere!

Stoga pozivamo sve pivopije i ljubitelje vrhunskog piva na prvi hrvatski sajam craft piva i pivara – Beer Fest koji se održava 18. i 19.travnja 2015. (subota i nedjelja) od 09:00 do 21:00 h u trgovačkom centru Garden Mall u Zagrebu.

Posjetitelji će na jednom mjestu  moći kušati i kupiti vrhunska piva proizvedena s posebnom ljubavi od strane malih domaćih craft pivara, upoznati pivare i naučiti poviše o samoj proizvodnji pive. Cjelokupni program vodit će ljubitelj i poznavatelj piva i pivske scene te od nedavno prvi i jedini hrvatski pivski sommelier Domagoj Jakopović – Ribafish.

Manifestacija će biti popraćena izvrsnim koncertima nedavno Porinom nagrađenih bandova. U subotu od 17:30 h Vas očekuje veliki  koncert banda Detour , a u nedjelju od 17:30 h veliki koncert banda Pavel .

Posjetitelji Beer Festa moći će ocijeniti piva te svojim mišljenjem sudjelovati u izboru najboljeg domaćeg craft piva.

Dođite u Garden Mall na Beer Fest i uz vrhunska piva te gastronomski kutak uživajte u odličnim koncertima.

beer_fest1