Akcija!! Krstarenje Dubai i Oman – 8 dana – 2.770,00 kn po osobi


Super krstarenje po super cijeni – Dubai i Oman – 8 dana – 2.770,00 kn po osobi

untitled124

10.12 do 17.12

Ponuda bazirana ako putuju dvije osobe 

Cijena krstarenja za dvije osobe – 2 x 1860,00 kn + lučke pristojbe 2 x 910 kn = 5.540,00 kn za dvije osobe (4/2 unutarnja Fantastic kabina) = 2.770,00 kn po osobi

Cijena uključuje:

Smještaj u odabranoj kabini na brodu MSC FANTASIA, prošireni puni pansion na brodu, cjelodnevna animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom, predstave u kazalištu, ulaznice za casino, disco itd., sportske aktivnosti, korištenje fitnessa, bazena, ležaljki

Za više detalja i kako bukirati ovu ponudu javiti se na našu e-mail adresu – putoholicari@gmail.com

Cijena ne uključuje:

Povratnu kartu za Dubai – Trenutna cijena povratne karte iz Zagreba za Dubai je cca 2250 kn. Aviokarte možete kupiti OVDJE

MSC Fantasia je elegantna i ekološki osviještena, topla i udobna uz mediteranski ugođaj u skladu s vrhunskim dizajnom.

U samom središtu nalazi se piazza od pravog kamena zajedno s espresso barom koji poslužuje svježe pečena peciva i autentičan sladoled – savršeno mjesto za odmor od traženja povoljnih ponuda u chic trgovinama i duty-free dućanu koji se nalazi u neposrednoj blizini.
Uživajte u svjetskoj atmosferi naših dizajnerskih lounge barova s gurmanskim specijalitetima i raznolikom zabavom, uključujući piano bar, jazz bar i sportski bar s video igrama i zaslonima s događajima uživo. Restorani nude nezaboravan doživljaj prehrane od velikog Il Cerchio d’Oro i intimnog Red Velvet sa svijećnjacima od pravog Murano stakla do El Sombrero’s Tex-Mex i koktela.

Postoji i velik broj sportskih sadržaja, od tenisa, košarke, mini-golfa, staze za trčanje i dvorane do Aqua parka, uzbudljivog simulatora Formula 1 i 4D kina.

MSC Fantasia također nudi Top 18 sunčalište, ugodan MSC Aurea Spa centar i fantastična područja i kubove osmišljene samo za djecu i tinejdžere.

Ekskluzivni MSC Yacht Club odlikuje se vrhunskim luksuzom, jedinstveni brod unutar broda s vlastitom recepcijom, batlerskom uslugom 24 sata dnevno, privatnim Lounge barom i palubom s bazenom.

Između budućnosti i tradicije

Perzijski zaljev. Samo ime budi fascinaciju orijentom, krajolicima smještenim između tirkiznog mora i toplih boja pustinje.

Ono govori o karavanama prepunima blaga, velikim raskošnim palačama i legendama koje su s nama od pamtivijeka.

Pridružite se ovom luksuznom putovanju s MSC Krstarenjima na kojem će vas stara tradicija, koja je postala dijelom napretka Emirata proteklih godina, iznenaditi kao i Abu Dhabi i Dubai sa svojom smjelom, futurističkom arhitekturom. Tu je još i otok Sir Bani Yas koji će vas razgaliti prekrasnim plažama, jedinstvenim safarijem između mangrova, pustinje i posebno ograđenog zaljeva.

Tamo gdje nekada nije bilo ničeg drugog osim pustinje, danas se nalaze najviše zgrade na svijetu, najluksuzniji hoteli i najsmjelija arhitektura koja koegzistira s povijesnim palačama i ostacima duge i bogate arapske povijesti.
Mjesta koja ne smijete propustiti su Omanski zaljev i njegov spektakularni koraljni greben, Khor al Fakkan, Khasab i Muscat, gdje ćete doživjeti očaravajuću atmosferu tisuću i jedne noći.