Adrenalinski centar Accredo – Tvornica dobrih emocija


Ljubitelji ste adrenalina te se ove godine sa svojom obitelji, prijateljima i kolegama spremate na odlično druženje i zabavu u prirodi? Ovakav idealan dan koji može ispuniti sve vaše želje je Accredo Centar u Zasadbregu. Na ovom jedinstvenom mjestu već 10 godina imate priliku upoznati pravi smisao riječi avantura, uživati u ugodnom ambijentu, te se uvjeriti zašto se još naziva i ‘Tvornicom dobrih emocija’.

 

Centar je osmišljen za organizaciju različitih evenata – team buildinga, školskih izleta, rođendana, momačkih i djevojačkih zabava, obiteljskih druženja pripremljenih na otvorenom ili u zatvorenom prostoru gdje vas očekuje nezaboravno druženje i zabava uz mnogobrojne organizirane aktivnosti.

Uz postojeće, nadaleko poznate aktivnosti koje su već isprobale mnoge poznate ekipe poput Hrvatskih košarkaška i rukometnih reprezentativaca, nogometnog kluba ‘Everton’ iz Liverpoola i ljudi diljem Hrvatske i van granica, centar svake godine ulaže u unapređenje i nadopunjavanje svoje ponude koja oduševljava svakog posjetitelja.

Od ove sezone u centru su izgrađene mnoge novine. Izgrađena je prva Eko karting staza u Hrvatskoj gdje možete u sigurnim uvjetima, uz dozu adrenalina testirati svoje vještine i poboljšajti svoje vozačke sposobnosti, a pritom se ujedno i odlično zabaviti! Uz to je izgrađeni i veliki teren sa umjetnom travom koja privlači pozornost svih posjetitelja. te na njoj mogu uživati u različitim aktivnostima.

Naizgled lagane i svima poznate aktivnosti u Accredu dobivaju novu dimenziju i samim time učine da svaka aktivnost bude uzbudljiva. Na taj način vam nikad neće ostaviti prostor za dosađivanje već će posjetitelji doživjeti jedinstveno iskustvo, proširiti svoje vidike, naučiti nove sportske vještine, opusti se i relaksirati kroz cjelodnevno druženje.

Tako su od ove godine svoje mjesto u centru pronašli novi sportsko-adrenalinski sadržaji poput Velikog Pikada, Bubble Football-a, Kids Paintball-a, Križić kružića, F1 Racinga, te se koriste uz već postojeće aktivnosti poput Adrenalinskog parka, Paintballa,  Pit stopa, penjanje na umjetnu stijenu, sjekire, streličarstva, Pistol duel-a,  Airsoft duela, ljudskog stolnog nogometa i odbojke s ručnicima.

Sve aktivnosti se odvijaju na svježem zraku i prirodnom okruženju punom zelenila uz vodstvo profesionalnog tima čije višegodišnje iskustvo jamči jedinstven i nezaboravni  doživljaj prilikom posjeta centru.  Brojne pohvale i preporuke njihovih dosadašnjih gostiju motiviraju ih da budu još bolji u svom jedinstvenom poslu, jer vaše zadovoljstvo njihova je najveća nagrada.

Na vama je samo da skupite, obavezno rezervirate unaprijed svoje mjesto i povedite ekipu u nezaboravnu avanturu gdje zabave i smijeha neće nedostajati.

Zabava je već krenula u adrenalinskom centru Accredo na adresi Zasadbreg 243.

Sve detalje možete pročitati na Internet stranici ili ih za više informacija kontaktirajte ih putem email adrese ili na broj 040 / 364 – 720 ili 098 / 426 – 380

Fotogalerija: