Zašto je FlyMeAway pravi izbor za vas?


Volite putovati, ali vam se uvijek čini da imate premalo slobodnog vremena za to? S FlyMeAway putničkom agencijom putujete za vrijeme produženih vikenda, bez presjedanja, komplikacija tijekom putovanja i briga! Kako? Pročitajte u nastavku.

Što FlyMeAway čini jedinstvenima na tržištu? 

FlyMeAway je hrvatski turoperator s desetogodišnjim međunarodnim backgroundom, koji je doveo pravo osvježenje na hrvatsko tržište. Specijalizirali su se za charter putovanja zrakoplovom; ističu se organizacijom putovanja u atraktivne europske destinacije koje inače nisu povezane direktnim zračnim linijama iz Zagreba. Organizacijom charter letova imaju potpunu slobodu odlučivanja na koje destinacije lete te tako u skoroj budućnosti planiraju povezati Zagreb s novim destinacijama kao što su Sevilla, Korzika, Farsko otočje, Zelenortsko otočje, Island i mnogim drugima.

Na ovaj način su putovanja puno ugodnija i dostupnija. S njima nema presjedanja, dugih čekanja, lutanja po zračnim lukama ili izgubljene prtljage. Sva putovanja su sigurna i garantirana. U cijenu zrakoplovne karte je uključen jedan komad predane i jedan komad ručne prtljage.

Putnik na prvom mjestu 

Kao što smo već spomenuli, organizirana putovanja su za vrijeme praznika i produženih vikenda, kako ne biste morali uzimati puno slobodnih dana s posla. S obzirom na destinacije i način organizacije putovanja su namijenjena svim profilima ljudi: poslovnim ljudima, avanturistima, obiteljima s djecom, parovima, ali i samcima. Na svim putovanjima vas prati voditelj putovanja na hrvatskom jeziku.

Kod rezerviranja aranžmana se možete odlučiti hoćete li kupiti samo let ili paket aranžman s uključenim smještajem. Smještaj je uvijek u provjerenim hotelima s odličnim recenzijama i lokacijom. Cijene su u potpunosti transparentne i finalne. Sve pristojbe su već obračunate u cijenu. Možete se odlučiti između više načina plaćanja. FlyMeAway ima vlastiti online rezervacijski sustav preko kojeg možete platiti jednokratno, u dvije rate, te obročno kartično u 2-12 rata.

Ako više volite organizirana putovanja, možete se dodatno odlučiti i za fakultativne izlete. Izleti su organizirani s vodičem i posjećuju se atraktivna mjesta i znamenitosti u finalnoj destinaciji ili u blizini nje. U slučaju da više volite sami otkrivati za vrijeme putovanja, nema problema! Svaki putnik se orijentira prema svojim željama.

FlyMeAway također surađuje s većinom hrvatskih turističkih agencija, koje u ponudi imaju njihova putovanja zrakoplovom.

Proljetna putovanja u ponudi 

Ovaj Uskrs iznenadite svoju obitelj s proslavom na malo drugačiji način. FlyMeAway u svojoj ponudi nudi putovanja u Lisabon te Bari i Apuliju za vrijeme uskršnjih praznika. Lisabon, kao jedan od najljepših i najpopularnijih gradova na zapadnoj obali Europe, neće nikoga ostaviti ravnodušnim sa svojom specifičnom arhitekturom, finom kuhinjom i dragim ljudima. Apulija, regija na peti talijanske čizme, i Bari kao njezin glavni grad su idealni izbor za sve željne pravog talijanskog ugođaja, jer je još relativno neotkrivena kod turista.

Za praznik rada se u ponudi našao Tallinn, glavni grad Estonije, neotkriveni biser sjevera Europe i europsko tehnološko središte. Svaka destinacija je specifična na svoj način i do sada su bile neotkrivene u Hrvatskoj zbog kompliciranog putovanja do njih.

Vedran Radusin, direktor FlyMeAway putničke agencije potvrđuje: “želimo ponuditi osvježenje hrvatskom tržištu, odnosno hrvatskim putnicima, u ponudi putovanja zrakoplovom u razne atraktivne europske destinacije.”

Direktni letovi, neotkrivene destinacije, transparentne cijene i putovanje bez brige, sve to nudi FlyMeAway putnička agencija. Saznajte više o njihovoj ponudi i već danas rezervirajte svoje sljedeće putovanje: https://www.flymeaway.hr/hr