TUNIS – All inclusive 7 noćenja u Hotelu**** na otoku Djerba uz uključen povratni let – 2.059 kn


Uključeni svi buffet obroci, korištenje bazena, bogata sportska ponuda i animacija, polazak 3. ili 10.5.

Ponudu je moguće kupiti do 20.3.2017., a do 21.3. potrebno je rezervirati željenu opciju i termin

  • Ponuda uključuje:
    – 7 noćenja s all inclusive uslugom u Hotelu El Mouradi Djerba Menzel****
    – povratni let Ljubljana – otok Djerba
    – zrakoplovne pristojbe
    – asistenciju predstavnika u Tunisu na slovenskom ili hrvatskom jeziku
    – organizaciju putovanja i jamčevinu
    – povratne autobusne transfere zračna luka – hotel sve za 1 osobu u organizaciji Putničke agencije Sunčani odmor

Hotel El Mouradi Djerba Menzel****

Najveći hotelski kompleks na otoku Djerba, proteže se na 33 hektara. Hotel je građen prema tipičnoj otočkoj arhitekturi, a sastoji se od glavne zgrade i bungalova tzv. menzela. 6 km je udaljen od glavnog turističkog centra na otoku gradića Midouna, od zračne luke Djerba Zarzis 33 km, od golfa (Djerba Golf Club) 7 km i 10 km od casina. Autobusni transfer od zračne luke Djerba Zarzis do hotela traje oko 30 minuta.

Za ovaj hotel let je iz Ljubljane direktno na otok Djerbu (zračna luka Zarzis) i povratak s Djerbe u Ljubljanu. Nakon slijetanja, prolaska kroz carinu s provjerom putovnice te nakon što podignete svoju prtljagu, dočekat će vas predstavnici agencije i otpratiti do autobusa koji će vas dovesti do hotela.

All inclusive usluga

Svi buffet obroci (doručak, ručak i večera) u glavnom buffet restoranu, prigrisci i pića u odabranim barovima tijekom dana ili tijekom određenih sati, animacijski program, odabrana sportska ponuda za odrasle i djecu. Obvezno nošenje narukvice. Neke hotelske usluge zahtijevaju naknadu, ili depozit koji se vraća na kraju boravka. Alkoholna pića se poslužuju samo gostima starijim od 18 godina. Korištenje dodatnih usluga iz ponude ovisi o raspoloživosti. Detaljniji opis all inclusive-a gosti dobivaju po dolasku.

Hotelska ponuda

Recepcija, glavni buffet restoran, a la carte restorani, barovi, maurska kavana, disco, 2 vanjska bazena s morskom vodom (jedan za djecu i jedan za odrasle), 1 vanjski bazen sa slatkom vodom s posebnim dijelom za djecu, unutarnji bazen s grijanom morskom vodom, thalasso centar (hammam, masaža, sauna, jacuzzi), kongresni centar, internet na recepciji (bez nadoplate), animacija. Suncobrani, ležaljke i madraci (bez nadoplate), ručnici za plažu ili bazen (uz depozit). Neke hotelske usluge zahtijevaju nadoplatu ili depozit koji se vraća prilikom odlaska.

Sobe

Hotel ima 634 sobe u glavnoj zgradi i bungalovima. Sve sobe su klimatizirane i imaju kupaonicu (kada, WC, sušilo za kosu), telefon, satelitsku TV, mini frižider, sef, balkon ili terasu. Sobe superior: renovirane, dodatno na standard sobe neke imaju zaseban dnevni boravak, king size krevet te LCD TV.

Ovu ponudu možete rezervirati –> OVDJE