Home > Putovanja > Savjeti > Tranzitna viza za Dohu besplatna – Qatar Airways letovi

Tranzitna viza za Dohu besplatna – Qatar Airways letovi

Umjesto čekanja u zračnoj luci Doha uzmite besplatnu vizu ili besplatno razgledavanje Dohe

Tranzitna viza

Jedna od najboljih aviokompanija na svijetu Qatar Airways nudi putnicima koji su na njihovim letovima i imaju malo veći layover (od 5h do 96h) u Dohi besplatnu tranzitnu vizu, pa tako sada umjesto zujanja po zračnoj luci možete upoznati ovaj grad.

Zahtjevi za vizu mogu se predati najmanje 7 i najviše 90 dana prije dolaska u Dohu. Viza vrijedi za jedan ulazak, a putnik mora imati aviokartu isključivo aviokompanije Qatar Airways, kopiju odobrene vize i putovnicu koja vrijedi još najmanje 6 mjeseci.

Aplicirati za ovu vizu možete online —> OVDJE

Free City Tour Doha

Također ako imate tranzit u Dohi od 5 do 12h možete zatražiti besplatno razgledavanje grada sa vodičem na engleskom jeziku.

Prilikom dolaska u Dohu jednostavno se prijavite na recepciji Doha City Tour. Za jednu turu se može prijaviti najviše 33 putnika i taje oko 3h.

Više informacija možete vidjeti—> OVDJE

                                                                                      Početak tura

 

Možda ti se svidi i ovo
Tajland – povratne aviokarte već od 381€
Katar ukinuo vize
Top 10 najboljih aviokompanija u 2017. godini
Povratne aviokarte iz Zagreba za Kuala Lumpur za 366€

1 Response

  1. Dominik

    Jedini problem s turom je kaj ako v as m je layover cca 7 sati i imate vremena za samo jedan termin onda je dobiti taj termin ravno dobitku na lutriji. Dode jedan Kinez i rezervira turu za njih 20. No aerodrom je samo cca 4km od centra pa je opcija i u svom aranzmanu izaci s aerodroma.

Odgovori