Ryanair uvodi nove linije iz Zadra za Hamburg, Koln i Nuremberg


Ryanair, Irski low cost avioprijevoznik danas (17. listopada) najavljuje nove linije iz Zadra prema Hamburgu, Koelnu i Nurembergu i to dva puta tjedno od travnja. Uz najnoviju prašku rutu, nove linije dio su Ryanairovog ljetnog rasporeda za Zadar 2019, koji će uskoro biti najavljen.

Korisnici od sada mogu uživati ​​u još nižim cijenama i najnovijim “Always Getting Better” poboljšanjima, uključujući:

  • Smanjena naknada za predanu (checked-in) prtljagu – €25 x 20kg za predanu prtljagu, €8 x 10kg za predanu prtljagu
  • 10% popusta na Ryanair sobe s Travel Card
  • „Try Somewhere new” – platforma za putovanja na Ryanair.com

Ryanair će uskoro otkriti puni Ljetni raspored letova za Zadar 2019. Kako bi proslavio nove linije prema Njemačkoj, Ryanair je pokrenuo prodaju s 30 eura popusta na povratne letove za putovanja do ožujka 2019.

Ryanairova izvršna direktorica za prodaju i marketing Ivana Hanjs, izjavila je:

“Ryanair sa zadovoljstvom najavljuje tri nove linije od Zadra prema Hamburgu, Koelnu I Nuremburgu. Letovi kreću u travnju te će se odvijati dva puta tjedno kao dio našeg Ljetnog rasporeda za 2019. Naši korisnici u Hrvatskoj već sada mogu rezervurati karte do ovih triju novih aerodroma, sve do listopada 2019. Naš potpun raspored letenja će uslijediti.

Kako bismo proslavili, u prodaju puštamo milijun sjedala s 30 eura popusta na povratne letove za putovanja do ožujka 2019. Karte su dostupne za prodaju do ponoći u petak (19. Listopada). S obzirom da se karte po ovako pristupačnim cijenama razgrabe izrazito brzo, pozivamo putnike da svoje karte čim prije osiguraju na www.ryanair.com”.