Poklanjamo online tečaj digitalne fotografije


U suradnji s LINK Group osigurali smo vam besplatne online tečajeve digitalne fotografije.

Pratite nas i na našem instagramu profilu

Besplatno se pretplati na naš youtube kanal

Na tečaju ćete steći osnovna znanja fotografskih tehnika koja će vam omogućiti da smisleno prikažete određenu vizualnu ideju ili motiv.

ITAcademy kao dio LINK group ovim tečajem pruža odličnu priliku onima koji žele da se usavršavaju i napreduju u ovome smjeru, da postanu konkurentniji na tržištu i da svoje znanje prošire praktičnim vještinama koje su danas neophodne za rad.

Ukoliko želite da dobijete besplatan tečaj Digitalne fotografije potrebno je da u komentar ispod ovog članka na našem facebook profilu stavite vašu najgoru fotku s putovanja s opisom fotke i lokacije gdje je snimljena 🙂 3 najgore fotke po našem izboru osvojit će besplatan online tečaj digitalne fotografije. Natječaj počinje danas u 15:45h i traje do ponedjeljka (19.3) do 12:00h, a pobjednike ćemo objaviti dan kasnije.

Pozivamo vas da se aktivno uključite u razvoj svojih profesionalnih vještina kako biste lakše došli do dobro plaćenog posla ili pak samo lijepih uspomena s putovanja.

Oni koji osvoje poklon kod za besplatan tečaj digitalne fotografije sa istim se mogu registrirati ovdje –> https://www.it-akademija.com/poklanjamo-kurs