Novi Primeclass salon u Zračnoj luci u Zagrebu


 Novi Primeclass salon na Međunarodnoj zračnoj luci Franjo Tuđman! Sa diners karticom je korištenje besplatno

Akcija za besplatno dobivanje diners kartice za prvu godinu traje još samo 2 dana. Više informacija kako iskoristiti diners na putovanjima i ovoj akciji—-> OVDJE

Međunarodna zračna luka Franjo Tuđman putnicima  je otvorila svoja vrata 28. ožujka 2017. U skladu s time, Diners Club Lounge, koji je bio otvoren svim korisnicima Diners Cluba na staroj lokaciji Zračne luke Zagreb, prestaje s radom.

Dobrodošli u Primeclass salon na Međunarodnoj zračnoj luci Franjo Tuđman

Korisnike Diners Club kartica na novootvorenoj Međunarodnoj zračnoj luci Franjo Tuđman očekuje Primeclass salon, u kojem će moći predahnuti između letova. Salon se nalazi na međunarodnim odlascima. Namješten je udobnim stolcima i stolovima na koje se mogu postaviti prijenosna računala, a ugodnoj atmosferi doprinosi elegantna dekoracija.

Što donosi Primeclass  salon na MZL Franjo Tuđman

Salonom upravlja Primeclass Lounges, koja je zadužena za više od 30 VIP salona na 19 zračnih luka u osam zemalja svijeta.

U salonu će korisnici Diners Club kartice besplatno moći uživati u:

  • neograničenoj konzumaciji alkoholnih i bezalkoholna pića, toplih napitaka, predjela i slastica na bazi samoposluživanja
  • bežičnom pristupu internetu
  • praćenju satelitskih televizijskih programa te
  • pregledu dnevnih novina i časopisa. 

Posjetitelji salona će redovito dobivati podatke o redu letenja, a na usluzi će im biti i ljubazno osoblje koje će im pomoći oko prtljage i ostalih osobnih stvari.

Radno vrijeme Primeclass salona bit će svakodnevno 5:00 – 23:00 sati. Usluge salona moći će se koristiti i izvan navedenog radnog vremena uz prethodnu najavu svog dolaska (najmanje 24 sata ranije). Korisnici Diners Club kartica će usluge salona koristiti besplatno, uz jednostavnu registraciju skeniranjem ukrcajne propusnice i unosom broja Diners Club kartice u sustav salona. 

Putnici koji nemaju Diners Club kartice usluge salona plaćat će  izravno salonu.