Novi izgled Putoholičara


Novi dizajn starih Putoholičara. Bacite oko kako smo preuredili izgled stranice.

Putoholičari su se u online svijetu pojavili prije nekih 5 godina. Sve smo sami napravili, pokrenuli, pisali, s ciljem da vam kroz naša putovanja savjetima i idejama pomognemo da sve češće i jeftinije putujete. Danas su Putoholičari puno više od toga, danas je to mjesto gdje si svi međusobno pomažemo i širimo pozitivan duh putovanja.

Iza Putoholičara i nakon 5 godina još uvijek stojimo samo nas dvoje i sve to radimo u naše slobodno vrijeme. Međutim, došlo je vrijeme za malo osvježenja kao što ste mogli primjetiti ovih dana Putoholičari su se pojavili u novom ruhu. 

A što je novo na Putoholičarima?

Kategorije su ostale iste. I dalje možete pratiti akcijske cijene aviokarata, čitati putopise, savjete i ostale zanimljivosti iz svijeta putovanja. Isprobati recepte različitih svjetskih delicija iz GastroTravel ponude. Ili pak samo uživati u fotografijama s putovanja. Novost je što smo ubacili kategoriju Video i uskoro krećemo s objavljivanjem video uradaka s putovanja, naših, ali i vaših.

  

Tražim suputnika

Najveća novost je zapravo oglasnik Tražim suputnika. Do sada ste nam oglase slali putem maila, a od sada oglas uređujete i predajete sami. Prije nego što predate oglas imate mogućnost registracije. Registrirati se možete putem weba ili facebooku, a sama registracija vam omogućava da kasnije pregledavate sve vaše oglase te da sami možete deaktivirati oglas kada pronađete suputnika ili ako želite odustati.

Registracija je napravljena iz još jednog razloga. Naime, primjetili smo da su neki oglasi kreirani kako bi se prodali aranžmani, reklamirale agencije, nudile kojekakve usluge. Molimo vas da nam takve osobe/oglase prijavite kako bi mogli reagirati i blokirati ih. Iz istog razloga, svaki oglas kad predate, u oglasniku će se pojaviti tek kad ga mi odobrimo.

Suradnja

Zavirite na naš novi web. Javite nam što vam se sviđa, a što ne. Pomognite da zajedno s vama napravimo Putoholičare još boljim i ljepšim mjestom okupljanja putoholičara. Isto tako pozivamo vas da podijelite svoje putoholičarske priče, fotke ili videe, pokažite ekipi gdje ste bili, kako vam je bilo, što vam se svidjelo, a što ne – info@putoholicari.com

Iva i Branko