MONARCH započinje s izravnim letovima iz Manchestera i Londona za Zagreb


Od 28. travnja putnici iz Zagreba s Monarchom mogu letjeti izravno za London/Gatwick tri puta tjedno, a za Manchester dva puta tjedno po cijeni već od 71 Euro.

 

Vodeća nezavisna zrakoplovna kompanija i turistička tvrtka Monarch iz Velike Britanije stiže u Zagreb 28. travnja 2017. uvodeći izravne letove iz Zagreba za London/Gatwick, dok od subote 29.4. započinje izravne letove iz Zagreba za Manchester. Točno mjesec dana nakon otvorenja novog putničkog terminala Zračne luke Franjo Tuđman dolazi i prva nova zrakoplovna kompanija Monarch čiji je glavni cilj pružiti kvalitetnu povezanost Hrvatske i Velike Britanije po vrlo pristupačnim cijenama.

Letovi za London i Manchester već od 71 Euro

Povratnu kartu s uključenim taksama moguće je kupiti po cijeni već od 71 Eura. Prema dostupnom rasporedu za London je moguće letjeti ponedjeljkom, srijedom i petkom, a za Manchester subotom i ponedjeljkom. Na linijama će letjeti zrakoplovi tipa Airbus A321.

                          

Najtočniji niskobudžetni avio prijevoznik na svijetu

Monarch je proglašen najtočnijim niskobudžetnim zrakoplovnim prijevoznikom u 2016. godini prema OAG Punctuality League te je također u veljači 2017. godine dobio nagradu „Gold Trusted service“ od Feefo-a, nezavisne platforme za ocjenjivanje i recenzije.

Monarch od 2012. godine također izravno leti iz Dubrovnika za Birmingham i London, i to od svibnja do kraja listopada. Turističku sezonu upotpunit će i novi Monarchov let iz Birminghama za Split koji počinje letjeti 25. lipnja utorkom i subotom, do kraja rujna. Hrvatska obala sve je popularnija među turistima iz Velike Britanije, a godišnje ih Hrvatsku posjeti preko četristo tisuća.

Monarch na svojim rutama povezuje popularna ljetna odredišta, poznata skijališa te glavne urbane centre. Svojom mrežom obuhvaća više od četrdeset destinacija sve do Kanarskih otoka i Izraela s ukupno preko šest milijuna sjedala. 2018. godine Monarch slavi 50 godišnjicu koju će proslaviti dolaskom Boeinga737 Max aircraft koji će korisnički doživljaj učiniti još privlačnijim.

Svoj sljedeći let na Monarchu potražite na www.monarch.co.uk.