Međimurje vas zove na Porcijunkulovo


Napravi selfie ispod, već sad poznatih, kišobrana i dobro se provedi u Međimurju. Dođi na veliku međimursku manifestaciju – Porcijunkulovo.

Porcijunkulovo u Čakovcu počinje 28. srpnja i traje do 2. kolovoza, u to vrijeme možete uživati u izložbama i radionicama starih zanata i obrta, koncertima, edukativnim i zabavnim radionicama za mališane, prezentacijama međimurskih vina, oldtimer susretu…

Osim što će kafići imati pozornice za nastupe raznih izvođača, Perivoj Zrinskih bit će mjesto održavanja besplatnih koncerata velikih zvijezda poput Prljavog kazališta, Petra Graše, Danijele Martinović, Miroslava Škore i Halida Bešlića, a Trg Republike predodređen je za štandove s bogatom enogastronomskom ponudom te izborom tradicionalnih proizvoda.

Porcijunkulovo ima i humanu notu, naime Turistička zajednica grada Čakovca i Borovo d.d. odlučili su nastaviti suradnju i ponovno posjetiteljima najpopularnije čakovečke manifestacije omogućiti da kupnjom limited edition tenisica, osim statement komada, istovremeno dobiju i priliku da pomognu onima kojima je svaka kuna potrebna – cjelokupan prihod od prodaje ide čakovečkom Centru za odgoj i obrazovanje. Osim startasica kupnjom prefine međimurske gibanice također pomažete Centru za odgoj i obrazovanje.

Ovo Porcijunkulovo je 53. po redu i očekuje se rekordan broj posjetitelja. Što sve možete vidjeti i doživjeti pogledajte u programu i vidimo se u Čakovcu.