Kauč-surferica – najava treće epizode


Zadovoljstvo nam je predstaviti Vam treću epizodu HRT-ove putopisno – dokumentarne serije „Kauč- surferica“, s Đinom Jakir, redateljice Barbare Vekarić. Serija je nastala u produkciji Sekvenca d.o.o., a urednik na HRT-u je Tomislav Mršić. Treda epizoda biti de emitirana 30. ožujka u 20:50 h, na HRT-u 2 (repriza u 0:30h isti dan), a prikazati de Đininu avanturu na Prištini.

Nezadovoljni poslovnim izazovima i čisto nižim stupnjem socijalizacije mnogi mladi Hrvati napuštaju svoje domove i život nastavljaju u velikim europskim i svjetskim metropolama. Međutim, kako izgleda kad se urbani život u Londonu zamjeni balkanskim navikama u Prištini? Kauč-surfericu Đinu su primili Betim i njegova cura Crystal. Crystal je Britanka zaljubljena u Kosovo i balkanski način života u kojem su najvažnije kave, prijatelji i socijalizacija. Iako su trenutno u vezi na daljinu, Crystal traži načine da se relocira na Kosovo.

Foršpan ove nevjerojatne avanture na Kosovu pogledajte na linku a sve ekskluzivne materijale i dodatne zanimljive priče s ovog putovanja, možete pratiti na službenoj Facebook stranici.