Kajaking na Mrežnici za 1. maj već od 190 kn po osobi


Provedite opuštajuć odmor u prekrasnom krajoliku uz rijeku

 • Ponuda uključuje:
  1 ili 2 noćenja za dvoje s bogatim domaćim doručkom u exclusive sobama*** Restorana DP
  – neograničeno korištenje bicikala (uz kartu biciklističkih staza) i kajaka na rijeci Mrežnici
  – korištenje teniskih terena

– 1 noćenje s doručkom za 380 kn za dvije osobe (190 kn po osobi)
– 2 noćenja s doručkom za 590 kn za dvije osobe (295 kn po osobi)

 • Prije kupovine potrebno je provjeriti raspoloživost željenog termina
 • Rezervacija termina moguća isključivo putem maila info@restoran-dp.com
 • Potrebno je rezervirati termin 7 dana unaprijed
 • Ponuda se smatra iskorištenom ukoliko ste termin rezervirali, a niste ga odjavili minimalno 6 dana ranije

Ovu ponudu možete rezervirati –> OVDJE

Usred zelenog srca Hrvatske, tišinu remeti buka brojnih mrežničkih slapova i slapića. 

Hrvatska je mala zemlja velikih prirodnih ljepota. Toliko je predivnih krajolika i mjesta u Lijepoj našoj da se realno rijetko tko od nas može pohvaliti da ih je baš sve obišao iako to ne bi trebao biti neki veliki pothvat. Uzmimo naše rijeke za primjer.

Čak 40 – ak rijeka cijelim ili jednim dijelom svoga toka prolazi kroz Hrvatsku i isprepliće vodenu mrežu po površini zemlje.

 Jedan od najzanimljivijih i najljepših vodotoka u Hrvatskoj je rijeka Mrežnica – jedna od tzv. 4 karlovačke rijeke. Izvire kod Slunja u Kordunu, a ulijeva se u Koranu kod Karlovca. Duljine je 64 km i vrlo uskog porječja stješnjenog između porječja rijeka Dobre i Korane. Primjer je rijeke u kršu i dio je crnomorskog slijeva, odnosno poriječja Save. 

Njeni kanjoni, slapovi i slapići, spilje, vrela ili stari mlinovi – mamac su koji privlači ljude željne odmora, prirodnih ljepota i rekreacije. Na samoj rijeci nalaze se čak 93 sedrene barijere koje su tipične za krške rijeke, ali samim time one su i osjetljivije te podložnije reakciji na vanjsko djelovanje čovjeka. 

Zbilja dobro moraš baratati epitetima i stilskim figurama ukoliko nekome želiš riječima predočiti ljepotu Mrežnice.:) Nazivaju je biserom prirodne baštine, draguljem i smaragdom. 

Kap po kap, već od početka svog toka, stvara gotovo meditativnu glazbu satkanu od savršene, prirodne melodije koju stvaraju brojni slapovi i spomenute sedrene podvodne barijere. Prema iskustvima znalaca, idealna je za plovidbu kanuom te rafting vožnju i kajakarenje. 

Najčešće se plovi između Generalskog Stola i Donjeg Zvečaja, a usputno kupanje na slapićima kojima Mrežnica obiluje, sastavni su dio kajaking avanture. 

Ukoliko niste za avanturizam i rekreaciju, odaberite vožnju čamcem, lagano plivanje ili jednostavno uživanje u pogledu i zvukovima koji će vas odvesti u neke skrivene, mirne kutke unutar vas samih.