Idemo na Road trip – na redu je Austrija


Ovaj vikend putujemo susjednom nam Austrijom i testiramo Canonov fotoaparat EOS 700D.

Bliži nam se Uskrs, a mi ćemo ovaj vikend iskoristiti za jedan kratki road trip kroz susjednu nam Austriju. Idemo prema pokrajini Gornja Austrija koja je poznata po divnim planinskim panoramama, predivnim jezerima i malim starim selima.

Posjetit ćemo Hallstatt koji je od strane UNESCO-a dobio titulu World Heritage, znate onaj gradić koji su Kinezi kopirali i napravili totalno isti (bez planina iza) u Kini u provinciji Guangdong. 🙂

Hallstatt – Austrija                                             Hallstatt – Kina

hallstat   Hallstatt Kina

Osim Hallstatta u planu nam je posjetiti i: Bad Ischl, St. Wolfgang im Salzkammergut, St. Gilgen, Fuschl am See, Gmunden, te jezera: Wolfgangsee, Fuschlsee, Mondsee, Attersee, Traunsee.

Na posljednjem putovanju kroz Poljsku testirali smo Canonov EOS 70D i objektive EFS 10-18mm i EF 55-200mm. Ovaj put smo na test dobili EOS 700D sa istim objektivima, pa da vidimo kolika će biti razlika prema fotkama iz Poljske. Fotke iz Poljske koje je objavljivao Canon možete vidjeti OVDJE.

Tako da će slijedećih nekoliko dana na web stranici Putoholicari.com biti lagana suša što se tiče vijesti, akcija, putopisa… ali zato ćemo to nadoknaditi fotkama na našoj Facebook straniciTwitter profilu i Instagram profilu.

Želimo vam Sretan Uskrs i ugodan vikend.