Hvar – 7 noćenja (2 do 4 osobe) za 2089kn


Smjestite se u kamp u borovoj šumi – ista cijena tijekom CIJELE SEZONE, gratis prijevoz od luke do smještaja

  • Ponuda uključuje: 
    7 noćenja za 2 do 4 osobe uz besplatan parking u Bungalovima Jurjevac** u Starom Gradu
  • Dodatne pogodnosti: 
    – besplatan transfer iz luke Stari Grad do hotela i nazad (uz obaveznu najavu)
    – besplatno korištenje igrališta za stolni tenis i mini golf 
    – popust 10% na hranu u restoranu VALA u centru grada za a la carte usluge hrane
  • Rok iskoristivosti: 23.6. – 8.9.2018.

KUPI PONUDU –> OVDJE

Hvar, Stari Grad 

Hvar je otok s najviše sunčanih dana te jedan od deset najljepših otoka na svijetu. Jedna od najljepših svjetskih destinacija se nalazi upravo u vašoj zemlji, jeste li ju već posjetili? Ako niste, što čekate?

Stari Grad smješten je na kraju duge uvale, okružen bujnom mediteranskom vegetacijom, te poljima vinograda i lavande. Obiluje bogatstvom kulturnih, gastronomskih i povijesnih sadržaja. Svakako preporučujemo da posjetite Tvrdalj Petra Hektorovića, najpoznatiju građevinu u gradu, zatim Starogradsko polje i Poluotok Kabal koji s više od 20 uvala nudi idealno mjesto za kupanje i odmor bez buke i gužve u sjeni borove šume koja se prostire po čitavom poluotoku. Svakako razgledajte i slikoviti trg Škor na kojem se cijelo ljeto održavaju mnogobrojne manifestacije. 

Udobno se smjestite u Bungalove Jurjevac koji se nlaze samo 300 metara od plaže. Udaljeni su 150 metara od centra, okruženi borovom šumom. U blizini je šljunčana plaža, te također ima i kamenih ploča veoma pogodnih za sunčanje.

Opremljenost bungalova: površine 25 m2, sadrže bračni krevet i krevet na kat, kuhinju i blagovaonicu te sanitarni čvor.

Što vidjeti, gdje fino pojesti i gdje izaći u Starom Gradu? Donosimo par prijedloga 🙂 

Što vidjeti? 

☀ Stari Grad (Pharos)- najstariji europski grad. Utemeljili su ga Grci s otoka Parosa 384.g pr.Kr. Okružen borovim šumama, u vrućim ljetnim danima predstavlja pravu meku za osvježenje. 
☀ Starogradsko polje – nalazi se malo izvan grada, a radi se o polju pod zaštitom UNESCO-a. Podijeljeno je na pravokutne parcele omeđene suhozidima i jedinstven je primjer svjedočanstva podjele zemlje u doba antike i tamošnjih nasada vinograda i maslina koji su praktički nepromijenjeni već 2400 godina.
☀ Palača Petra Hektorovića – najpoznatija i najljepša građevina u Starom Gradu. Sagrađena je u doba renesanse, a iza njenih zidova krije se prekrasan vrt s velikim ribnjakom.