Grčka – 7 dana ljetovanja za 1199 kn


Vjerujemo da ste mnogi čuli za FoanSaky putovanja, dečke koji su s nepunih 20 godina krenuli u organizaciju izleta za svoje prijatelje i studentske kolege. Ideja koja je došla poprilično spontano do sada ih je odvela u Austriju, Mađarsku i Francusku, a u planu im je ljetovanje u Grčku sredinom 7. mjeseca. 

Pošto za sada nemaju interesa otvarati vlastitu turističku agenciju, putovanja organiziraju u suradnji s putničkom agencijom Toptours. Pa eto nešto više informacija o putovanju u Grčku.

14.7. Polazak je predviđen u vecernjim satima iz Zagreba. Slijedi noćna vožnja kroz Hrvatsku, Srbiju i Bugarsku do Sofije.

15.7. Uz pratnju turističkog vodiča slijedi razgled Sofije, popodne predviđeno slobodno vrijeme za osobne aktivnosti. U večernjim satima slijedi polazak prema Grčkoj.

16.7. Dolazak u grad Larissa u ranim jutarnjim satima. Razgledavanje središta grada koji datira još iz vremena koje znamo iz priča iz grčke mitologije. Nakon razgleda, odlazak prema mjestu Paralija i smještaj u hostel. Noćenje.

17.7. Slobodan dan za kupanje, zabavu i izlaske. Noćenje.

18.7. Ujutro predlažemo fakultativni izlet (uz doplatu) u najveći grad u regiji – Thessaloniki ili Solun. Slijedi razgled grada, te slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti. Povratak u Paraliju u popodnevnim satima. Slobodno vrijeme za kupanje i zabavu. Noćenje.

19.7.U jutarnjim satima polazak prema Makedoniji. Vožnja prema mjestu Bitola, sa kratkim zadržavanjem i razgledom grada. Nastavak putovanja prema Ohridu. Razgled Ohrida. U popodnevnim satima nastavak putovanja prema Skopju. Smještaj u hostel. Noćenje.

20.7. Ujutro slijedi razgledavanje Skopja – glavnog grada Makedonije. Ostatak dana slobodno za shopping i samostalno istraživanje grada. Polazak u smjeru Zagreba u večernjim satima

21.7. Očekivano vrijeme dolaska u Zagreb u popodnevnim satima.

First minute cijena (za prijave do 1.6.): 1.199,00 kn. Redovna cijena aranžmana: 1.399,00 kn

Mogućnost doplate za hotelski smještaj.

Pošto se radi o većinski studentskoj populaciji (naravno svi su dobrodošli), na putu očekujte veselu, šaljivu i raspjevanu atmosferu, stoga ako ne znate kako provesti vruće srpanjske dane svakako predlažemo da dečkima pružite šansu. Vjerujemo da Vas neće razočarati.

Kontakt info Ivan 091 501 6397, email: FoanSaky@yahoo.com, Facebook: FoanSaky putovanja