Forestland 2016 – Kanadske superzvijezde Dzeko&Torres dolaze u Hrvatsku!


Glazbeni dvojac Dzeko&Torres u Međimurje stiže u kolovozu 2016. taman na početak priprema za novu sezonu. Ljetni dio sezone Dzeko &Torres će tako odradit u Brezju od 4. do 6. kolovoza na Forestland Festivalu!

Dzeko&Torres mladi su kanadski dvojac, sad već veterani klupske scene Toronta. Na Forestlandu će se pridružiti već najavljenim zvijezdama, mladim hrvatskim DJ-ima Matrodi  i Kosti Radmanu. Dašak iskustva donose veteran house glazbe , talijanski majstor Alex Kenji i naš Mario Amarillo.

Svoj svjetski uspjeh Dzeko&Torres mogu zahvaliti svom mentor, uzoru i inspiraciji superzvijezdi Tiëstu.

“Tiësto je naš najveći uzor i inspiracija” kaže Dzeko. “Nakon što smo vidjeli kako nastupa, svira i uživa znali smo da i mi to želimo.”

Najveći hit im je L’Amour Toujours, himna 2015, pjesma koja je postala megapopularna upravo remiksom Tiësta. Dvojac se upravo vratio iz Miamija gdje su nastupali na megapopularnom događaju Ultra Miami. Puni dojmova započinju svoju ljetnu turneju, a Brezje, Međimurje i Hrvatska destinacija sui m za početak kolovoza!

Nastup na Forestland 2016 biti će prvi posjet Dzeko&Torres Hrvatskoj. Uz već najavljene regionalne DJ umjetnike Matrodu, Kostu Radmana i Maria Amarilla, Dzeko&Torres se pridružuju talijanskoj zvijezdi Alex Kenjiju kao headliner Forestlanda. Trodnevni festival u srcu Međimurja tako će po prvi puta ugostiti jedan prekooceanski akt i svjetske superzvijezde.

Forestland 2016. održat se od 4. do 6. kolovoza u Brezju kraj Čakovca, a ulaznice po samo 80 kuna možete kupiti na prodajnim mjestima Ticket2Go sustava i online putem  www.ticket2go.hr sustava.

https://www.facebook.com/ForestlandFestival/

www.forestland.hr

DzekoTorres