Flixbus povezuje Zagreb i Innsbruck te St. Gallen, Zürich i Basel


FlixBus širi zelenu mrežu: od 15. prosinca FlixBus uz novog hrvatskog autobusnog partnera po prvi puta direktno povezuje Zagreb i Innsbruck te nastavlja dalje do St. Gallena, Züricha i Basela

Najbrže rastući mobilni europski start-up FlixBus, jača mrežu međunarodnih autobusnih linija te prvi puta direktno povezuje Zagreb i Innsbruck u Austriji, a putovanje nastavlja sve do St. Gallena, Züricha i Basela. Tako od 15. prosinca putnici mogu do jednog od najpoznatijih skijališta Tirolske pokrajine, Innsbrucka za već od 27€, dok putovanje mogu dalje nastaviti sve do St. Gallena, Züricha ili Basela za već od 39 €. Ovime je ponuđena alternativa zračnom, ali i željezničkom prijevozu do ovog poznatog odredišta s nižom cijenom te kraćim putovanjem. Za sigurnost i prometovanje na samim cestama tijekom ove noćne vožnje zadužen je novi hrvatski FlixBus partner Samoborček iz Samobora. Ovime je ujedno otvorena i nova poslovna suradnja na međunarodnim linijama s novim hrvatskim autobusnim prijevoznikom.

˝Cilj nam je i dalje umrežavati hrvatske gradove s europskim metropolama, ali i manje dostupnim gradovima, te pružati mogućnost izbora vrste prijevoza, ali i cijena dostupne svakome. U 2017. godini ponuditi ćemo još više destinaicija iz Hrvatske, a pridružiti će nam se i novi partneri dok ćemo s postojećima raditi na daljnjem razvoju.izjavio je Dean Čebohin, direktor razvoja poslovanja za FlixBus CEE regiju.

Vaše karte možete rezervirati–> OVDJE