Air France investirao u vrhunsku opremu za poslovna putovanja


Poslovna klasa Air Francea svojim korisnicima omogućuje potpuno novi doživljaj putovanja. Putnici imaju mogućnost odabira poslovne kabine kako bi dobili maksimalnu udobnost tijekom leta.

Nova poslovna kabina dostupna je na interkontinentalnim letovima, a služi kao ured, restoran, salon sa zabavnim programom  i spavaća soba.

Trebate poslati još nekoliko mailova ili napisati izvještaj, ili se želite dobro naspavati? Samo namjestite sjedalo u položaj koji Vam odgovara. Korištenje kabine prilagođava se u potpunosti vašim potrebama.

Poslovna klasa odlikuje se suvremenim dizajnom i vrhunskom elegancijom: od lijepog oblika, podstavljenih presvlaka, podloška za stopala, kožnih naslona za ruke, gornjeg dijela naslona za glavu i završne metalne obrade. Svaki detalj je osmišljen za vašu dobrobit kako bi vam osigurao udobnost i privatnost tijekom leta.

Prednosti poslovne klase:

  • potpuno ravan krevet od gotovo 2 metra dužine, izrađen od najudobnijih materijala s naslonom za ruke koji se može u potpuno spustiti. Dodatan prostor Vam omogućava da nađete najbolji položaj za spavanje.
  • izravni pristup prolazu za svakog putnika
  • višenamjensko područje (stol, stol za jelo, ležaj) koji nudi još veću privatnost.

Air France misli na sve detalje tako da je za putnike poslovne klase investirao u dodatnu opremu kako bi se efekti jet lega smanjili na minimum. Dodatna oprema uključuje: XXL pernati jastuk i meki poplun u ledeno plavoj i toploj sivoj boji koje vas opuštaju.

Veše osobne stvari su na sigurnom jer u poslovnoj kabini, vaš novčanik, putovnica ili bilo koji  elektronički uređaj – pametni telefon, tablet i prijenosno računalo – imaju sigurno mjesto za pohranu – osobni sef, a možete ih također napuniti pomoću osobne utičnice i USB priključka. Vaš osobni pretinac za pohranu  je elegantnog crvenog  interijera te uključuje slušalice za smanjenje buke i zrcalo.

Na raspolaganju Vam je i podešavanje rasvjete prema Vašim potrebama: za čitanje, stropna rasvjeta ili ambijentalna rasvjeta. Možete uključiti i  16-inčni HD zaslon osjetljiv na dodir i odabrati ono što vas zanima: klasične ili i blockbuster filmove, koncerte, dokumentarce, tv serije, glazbu, igre i još mnogo toga. Ponuda se ažurira svaki mjesec kako biste uživali u najnovijem programu.

Nakon ukrcavanja dobit ćete elegantnu putnu toaletnu torbicu koja uključuje: Clarins multi-hidratantni losion, kompletan pribor za osobnu higijenu ( češalj, četkicu i pastu za zube itd.).