Adventska putovanja po promotivnim cijenama


FoanSaky putovanja u suradnji s turističkom agencijom Toptours organizira zanimljiva adventska putovanja početkom prosinca po promotivnim cijenama, stoga ovim putem donosimo njihovu ponudu.

Prag 15.12.-18.12. 495kn

1.Dan

Polazak u 22h ispred KD Vatroslav Lisinski. Vožnja  autobusom kroz Sloveniju, Austriju i Češku do Praga. 

2. Dan- Prag

Očekivano vrijeme dolaska u Prag u jutarnjim satima. Po dolasku u Prag, panoramski razgled grada autobusom, i šetnja s pratiteljem putovanja kroz središte starog grada. Smještaj u hostel (Hostel Plus Prague). Predlažemo odlazak na vožnju brodom po Vltavi (fakultativno).  Navečer odlazak na zajedničku večeru u neku od brojnih praških pivnica (fakultativno). Zabava u Pragu je zagarantirana – ostanite u gradu i posjetite brojne pivnice, pubove i klubove( u planu je i najam kafića/kluba s hrvatskom muzikom). Povratak u hostel. Noćenje.

3. Dan- Prag

Odlazak u poludnevno razgledavanje grada.    Popodne slobodno za uživanje u čarima „Zlatnog grada“ u adventskom ugođaju. Povratak u hostel. Izlazak. Noćenje.

4. Dan- Krumlov

Nakon odjave iz hostela, vožnja prema Češkom Krumlovu, prekrasnom srednjovjekovnom gradu pod zaštitom UNESCO-a.  Po dolasku slijedi šetnja do dvorca i gradskim središtem koje je u potpunosti onakvo kakvo je bilo u srednjem vijeku. Nakon razgleda grada i kraćeg slobodnog vremena, nastavak vožnje prema Zagrebu. Povratak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

 Cijena za grupe od 6+ ljudi : 495 kn

 Redovna cijena aranžmana : 549 kn

Nadoplata za ½ sobu 150 kn

Budimpešta 2.12-3.12. 249 kn

1.Dan: 
Zagreb – Budimpešta
Polazak iz Zagreba u 05.00 sati (ispred KD Lisinski). Mogućnost ukrcaja u Varaždinu i Čakovcu. U slučaju da dođe do većeg broja prijava iz Slavonije, mogućnost polaska i iz Osijeka. Po dolasku u Budimpeštu napraviti ćemo razgled Peštanske strane grada. U 15h smještaj u hostele( Wombats City, Unity Udvarrom, GoodMo House). Navečer predlažemo zajednički odlazak na vožnju brodom po Dunavu uz čašu šampanjca, a zatim mogući izlazak u jedan od mnogoborojnih budimpeštanskih klubova( slično kao i u Pragu u planu je klub s hrvatskom muzikom). Noćenje.

2.Dan

Slobodno prijepodne za šetnju po najpoznatijoj VACI ULICI. U poslijepodnevnim satima polazak za Zagreb. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.

Cijena za grupe od 6+ članova: 249 kn

Redovna cijena aranžmana 299 kn

Nadoplata za ½ sobu: 90 kn

Beč i Bratislava 9.12.-10.12. 349 kn

1.DAN ZAGREB–BRATISLAVA
Polazak u 05:00 ispred KD Vatroslav Lisinski. Ugodna vožnja do Bratislave uz kraća zaustavljanja. Dolazak u Bratislavu u jutarnjim satima. Smještaj u hostel (Dream Hostel Bratislava)  . Slijedi razgled grada (autobusom i pješice). Popodne slobodno za vlastite aktivnosti. Izlazak. Nocenje.

2.DAN BRATISLAVA-BEČ
Odjava iz hostela i odlazak prema Beču. Razgled Beča uz pratnju pratitelja putovanja. Slobodno vrijeme za ručak, posjete muzejima ili osobne programe. Odlazak do dvorca                      Schönbrunn. Posjet božićnom sajmu ispred dvorca, mogućnost posjeta unutarnjim prostorijama   dvorca kao i šetnja velikim parkom. Odlazak iz Beča u 18 sati. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

Cijena aranžmana za 6+ ljudi: 349 kn

Redovna cijena aranžmana: 399 kn

Nadoplata za ½ sobu: 90 kn

Za sada je ukupno prodano preko 300 aranžmana, ostalo je još oko 20ak mjesta za svaki od 3 izleta, stoga svi zainteresirani požurite s prijavama.

Pored naših redovnih programa organiziramo putovanja po želji za sve udruge, društva i klubove. Za više informacija obratite nam se putem naše Facebook stranice ili na dolje navedene brojeve.

Odgovorni organizator: TA TOPTOURS
Sve dodatne informacije na brojeve 091 501 6397 (Ivan) i 097 7605 395 (Petar), na mail FoanSaky@yahoo.com, putem Facebook stranice FoanSaky putovanja ili u Agenciji TOPTOURS (Aleja Lipa 1D, Zagreb)

Podaci za uplatu:
Inženjering Poljak d.o.o.
TA TOPTOURS
Zagreb
IBAN: HR67 2381009 1101011264
Model: 00 ili 99
Poziv na broj: 02-12-2017
Opis plaćanja: Budimpešta– ime i prezime putnika