15% popusta za sva putovanja Flixbusom


Iz Zagreba zelenim autobusom do najaktualnijih nadolazećih festivala; Outlook festival u Puli, Moondance festival u Trogiru, SounceBeat festival u Tisnom, Zadar Jazz & Blues Festival

Ako želiš dobivati na svoj email obavijesti o najnovijim akcijama i vijestima iz svijeta putovanja, besplatno se pretplati –> OVDJE

S FlixBusom nikad lakše do popusta: dovoljno je poslati SMS s ključnom riječi FLIXBUS na 095 100 6692 kojim se ostvaruje popust od 15%. za sva putovanja prema svim destinacijama u FlixBus mreži

 I ovog ljeta Hrvatska obala domaćin je glazbenih festivala koje ciljano posjećuju ljubitelji dobre glazbe. Prekrasne lokacije i opuštena ljetna sezona dobitna su kombinacija za sve one željne sunca, mora i odlične zabave. Dobra atmosfera može već započeti u FlixBusu kojim se lako i jednostavno može stići do najaktualnijih nadolazećih festivala.

Ove godine Pula je jedna od najatraktivnijih festivalskih destinacija. Tako se u Utvrdi Punta Christo s pogledom na Brijune održava festival Seasplash od 19. do 22. srpnja, festival Dimensions od 29.8. do 2. rujna te krajem ljeta festival Outlook gdje se od 5. do 9. rujna očekuje čak 12.000 posjetitelja. Do Pule iz Zagreba FlixBus nudi i do 6 polazaka za koje je potrebno izdvojiti od 159 kuna a Pula je zelenom mrežom dostupna i iz brojnih drugih europskih gradova Trsta, Venecije, Verone, Züricha, Münchena, Genove, Graza, Lionea ili Bologne.

U srednjovjekovnoj kuli Kamerlengo u prekrasnom Trogiru održat će se festival Moondance. Tri večeri od 9. do 11. kolovoza bit će u znaku techno glazbe. Za kartu iz Zagreba do Trogira potrebno je izdvojiti od 109 kuna a putnici mogu birati između 8 polazaka dnevno što daje više mogućnosti za kombiniranje putovanja. Omiljeno mjesto festivalaca svakako je Tisno. Najpoznatiji SunceBeat festival održava se od 18. do 25. srpnja, a jedna od prednosti putovanja autobusom je što omogućuje organiziranje putovanja s većim društvom te u 4 i pol sata koliko traje vožnja FlixBusom od Zagreba do Tisnog mogu se zajednički isplanirati brojne aktivnosti.

Za one malo drugačijeg glazbenog ukusa s FlixBusom se mogu uputiti prema Zadru gdje se u Muzeju Antičkog stakla organizira od 25. do 27.7. Zadar Jazz & Blues Festival na kojem će između ostalog nastupiti Gabi Novak & Matija Dedić Trio.

Karte se mogu vrlo lako rezervirati putem www.flixbus.hrbesplatne mobilne aplikacije ili na brojnim prodajnim mjestima a, kao dodatna pomoć u planiranju tu su Google mape gdje su ucrtane sve zelene linije.

S FlixBusom nikad lakše do popusta

FlixBus je poznat po svojim dinamičnim cijenama te je cijena karte povoljnija ako se kupi ranije. Isto tako, FlixBus redovito organizira promotivne akcije diljem Hrvatske putem kojih korisnici mogu ostvariti značajne uštede. U suradnji s Coca – Colinom Shake 3.0 & Take promo akcijom mogu se osvojiti FlixBus popusti za bilo koja putovanja prema svim destinacijama u Flixbus zelenoj mreži.